Σε περίοδο οργανωτικής ανασυγκρότησης βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στα πλαίσια αυτών των εσωτερικών διεργασιών ανακοινώθηκε η σύνθεση της Συντονιστικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού.

Όπως πληροφορούμαστε, με απόφαση του Γραμματέα της Γραμματείας Οργανωτικού - Περιφερειακών Οργανώσεων του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κωνσταντίνου Κίγκα, συγκροτείται Δημοτική Συντονιστική Επιτροπή Θερμαϊκού και ορίζεται τριμελές Διοικητικό Συμβούλιο με την παρακάτω σύνθεση:

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: ΝΤΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΜΑΛΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Τζάμπα κουράζονται. Όπως και τα σαΐνια οι συριζαίοι, θα εκπαραθυρωθούν κακήν κακώς στις επόμενες εκλογές ! Ο επαναστατικός τζερτζελές (η παράσταση όπως έλεγε κι΄ο Καραγκιόζης...) έλαβε τέλος! Γεια σας, γεια σαααας....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μη ξεχνιόμαστε: «Εγώ φοράω παντελόνια και τα τιμώ… ούτε πεθαμένος δεν συνεργάζομαι με μνημονιακούς». Π. Καμμένος, ο και «σκυφτούλης» επονομαζόμενος. Σε μας δεν απομένει να πούμε στην "Συντονιστικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού" : Θα σοβαρευτείτε ρε ποτέ σας επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.