Δεν γνωρίζουμε τον σχεδιασμό, ούτε τις προθέσεις του Τοπικού Συμβουλίου Περαίας αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, πρόκειται στη σημερινή συνεδρίαση του να ζητηθεί από την Πρόεδρό του κα Κάλφα η υιοθέτηση της παραχώρησης κομματιού του αγροκτήματος 1158 για δημιουργία "Πολυχώρου αναψυκτηρίου".

Να θυμίσουμε πως ο πολύπαθος και ως τώρα παραμελημένος και υποβαθμισμένος χώρος των τσαϊριών έχει προγραμματιστεί από την διοίκηση Μαυρομάτη να νοικιαστεί ( εκκρεμεί ανοιχτός διαγωνισμός) για 25 χρόνια μαζί με τις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΠΑ.

Να θυμίσουμε ακόμη πως 42 στρέμματα αρχικά, μειούμενα σε12 στρέμματα στη συνέχεια επιχειρήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Τοπικού (που αποκαλύφθηκε πως ήταν κατά πλειοψηφία ενώ είχαν αποκλειστεί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης) να παραχωρηθούν δωρεάν σε Ιππικό Όμιλο - φάντασμα, ιδιωτών επιχειρηματιών (το καταστατικό του συλλόγου ακόμη αναζητείται...). Και αφού πήραν πίσω την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου που ακολούθησε για την ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση να που έρχεται στη σημερινή συνεδρίαση μια νέα πρόταση για παραχώρηση, προφανώς του ίδιου χώρου (;) για δημιουργία "πολυχώρου αναψυκτηρίου".

Περιμένουμε από τους διοικούντες Δήμο και Περαία να παράξουν τις αναγκαίες διευκρινήσεις.

update 9/6/17  21:46

Όπως πληροφορηθήκαμε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου ξεκαθαρίστηκε πως η εισήγηση "παραχώρησης τμήματος του αγροκτήματος 1158" αφορούσε την εκ νέου δημοπρασία για το οικόπεδο όπου βρίσκεται το αναψυκτήριο "ακρωτήρι", στα όρια των τσαϊριών.
Διορθώνουμε και ζητούμε συγνώμη για την λάθος αρχική πληροφόρηση προς τους αναγνώστες μας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.