Ανοιχτή γενική συνέλευση των μελών και των φίλων της, πραγματοποιεί η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ώρα 7 μ.μ., στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη της Νέας Μηχανιώνας.

Στη συνέλευση, θα γίνει από τη Συντονιστική Επιτροπή απολογισμός της τριετούς δράσης της δημοτικής κίνησης, καθώς και των δραστηριοτήτων που ανέπτυξαν η δημοτική της ομάδα μέσα κι’ έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, και οι εκλεγμένοι τοπικοί της σύμβουλοι στις επιμέρους δημοτικές κοινότητες. Ενώ θα γίνει εκτενής αναφορά στα μεγάλα τοπικά προβλήματα, αλλά και προγραμματισμός δράσης για την διεκδίκηση της επίλυσής τους.

Με ανακοίνωσή της η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» καλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, να πάρουν μέρος στη συνέλευση, να διατυπώσουν τον προβληματισμό τους αλλά και προτάσεις για το πώς θα γίνει καλύτερη η περιοχή, με αξιοποίηση των δυνατοτήτων και του ανθρώπινου δυναμικού της.


Σχόλιο ακτιβιστή:

Με απόλυτο σεβασμό κι εκτίμηση στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον επικεφαλής κ. Σπύρο Κουζινόπουλο και τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, πιστεύω πως υπολείπεται καθώς έπρεπε ήδη να είχε πραγματοποιηθεί μια ανοιχτή συνέλευση με στόχο το μέλλον και τις προοπτικές της παράταξης, σε συνδυασμό με τις αναγκαιότητες της περιοχής και των συμπολιτών μας. Κι αυτό γιατί έχουν αλλάξει πολλά από την ίδρυσή της έως τώρα.

Ίσως η αναγκαιότητα ίδρυσης μιας νέας δημοτικής παράταξης, ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ και σαφώς αποστασιοποιημένης πλήρως από επιρροές, να είναι το ζητούμενο.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. Τι έχει αλλάξει κε ακτιβιστή σε σχέση με "με τις αναγκαιότητες της περιοχής και των συμπολιτών μας";
    Προφανώς για σένα το ανάποδο είναι το ζητούμενο "ίδρυση μιας νέας δημοτικής παράταξης, ΣΤΕΝΟΤΕΡΗΣ και σαφώς αποστασιοποιημένης πλήρως από επιρροές" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΖΩΗΣ (ποιας; ; οεο), θα συμπλήρωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Αγένεια» , θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει σχολιασμό επί της «ουσίας» , σε δελτίο τύπου, που αφορά σε πρόσκληση συνάντησης ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και μάλιστα ... ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ (!!!) για δημιουργία ΑΛΛΗΣ ....έτσι σε μια γραμμή!
    Έτσι κι αλλιώς, εσείς, έχετε το μέσο για να διατυπώνετε και την κριτική και τις προτάσεις σας, ή αφού εν προκειμένω το δημοσιοποιήσατε και σε σελίδες του fb, να σχολιάσετε (!)στο ....σχολιάστε!
    Κυρίως όμως και δυστυχώς, αποκαλύπτεται μια σύγχυση που υπάρχει στο μυαλό κάποιων, για τον τρόπο που οφείλει να τοποθετείται και να δρα μια Δημοτική Παράταξη,αιρετοί και μέλη της ,όταν μάλιστα προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους ή δεν κατατάσσουν καν τον εαυτό τους σε κάποιον.Ας αντιληφθούν,πως είναι εφικτό , από επιλογή (και αυτοεκτίμηση ) να «κινούνται» σε τοπικά θέματα , ανεπηρέαστοι από τις «αλλαγές» και τα δρώμενα στη κεντρική πολιτική σκηνή και το δρόμο που επέλεξε (ή όχι) ο καθένας να ακολουθήσει σ αυτήν.....
    Ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πολιτική η κατάθεση άποψης, κριτικής ή διαφοροποίησης ΕΠΩΝΥΜΑ μόνο ΑΓΕΝΕΙΑ δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από πολιτικά όντα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κατ' αυτόν ή παρόμοιο τρόπο από ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ (όπως οι παραπάνω σχολιασμοί) και σαφώς περιχαρακωμένους σε μια καταδικασμένη στη συνείδηση των πολιτών αλλά και δημοτών πολιτική απάτης αυταπάτης κι εξαπάτησης. Δυστυχώς αυτοί που θα έπρεπε να σιωπούν έχουν το θράσος (προφανώς στο βωμό νέου καπελώματος ;;;) να ασχημονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και φυσικά που θα κινείται ο οποιοσδήποτε καθορίζεται από τον ίδιο, την πολιτική του αντίληψη και όχι βέβαια από οδηγίες ανωνύμων όπως και προθύμων και ευλίγιστων υποτακτικών τοπικών κομματικών γραφείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.