Μπορεί οι χοροί και τα πανηγύρια καλά να κρατούν το τριήμερο στην Αγία Τριάδα και οι επίσημοι κι οι "επίσημοι" να έχουν συρρεύσει να δώσουν την παρουσία τους στο φιλοθεάμον και ψηφίζον κοινό της περιοχής και όχι μόνο, αλλά ένα σοβαρότατο πρόβλημα υδροδότησης αλλά και υγείας φαίνεται πως ταλαιπωρεί τους γηγενείς στους Κάτω Ν. Επιβάτες αλλά και στην Αγία Τριάδα.

Πολλές βρύσες οικιών που τροφοδοτούνται από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης παρέχουν νερό σκούρου χρώματος, πικρής γεύσης και άσχημης οσμής.

Κανένας εκ των υπευθύνων και "επισήμων" που περιεφερόντουσαν   στις εκδηλώσεις του πανηγυριού δεν έκρινε σκόπιμο να παράξει τις αναγκαίες εξηγήσεις και να ζητήσει μια συγνώμη από τους καταναλωτές που υποχρεούνται να πληρώνουν τους λογαριασμούς αυξημένους λόγω των τριών παγίων (ανά τετράμηνο πλέον) καταναλώνοντας κακής ποιότητας νερού.

Μήπως θα έπρεπε να δοθούν ΑΜΕΣΕΣ απαντήσεις στην ανησυχία που έχει καταγραφεί ;;;

* φωτο αρχείου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.