Τραγικό τέλος είχε στη Χαλκιδική ένας 42χρονος την ώρα που εργαζόταν στην επιχείρησή του στην Πορταριά της Χαλκιδικής.
Στις 16.50 χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης με γερανό στο σιδηρουργείο που διατηρούσε ο 42χρονος στην Πορταριά, απασφαλίστηκε ο γερανός, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τη σιδερένια ντουλάπα που μεταφερόταν και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.
Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον τραγικό θάνατο:

"Χθες (18-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, 42χρονος ημεδαπός τραυματίστηκε θανάσιμα από μεταλλικό αντικείμενο σε χώρο εργοστασίου κατασκευής σιδηρουργίας ιδιοκτησίας του, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης του αντικειμένου από φορτηγό, με τη χρήση γερανού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.