Το μήνυμα ήρθε χθες από φίλη. Το ανεβάζω όπως έχει:

Μια μικρή έρευνα για τις παιδικές χαρές....και συγκεκριμένα του Αγγελοχωρίου   θα έπρεπε να γίνει...Ο χώρος ακατάλληλος... και επικίνδυνος...οι ροδοδάφνες κομμένες σε ύψος 20-30 πόντους είναι σαν ξιφολόγχες....κατεβαίνοντας το παιδί από τις τσουλήθρες... υπάρχουν τρύπες μισού και πλέον μέτρου....και το τσιμέντο να είναι το πρώτο που θα βρει το κεφαλάκι του παιδιού..δίπλα ακριβώς είναι το γηπεδάκι 5× 5 το πλέγμα στην πόρτα τόσο επικίνδυνο...παντού εξέχουν σύρματα έτοιμα να βγάλουν το μάτι κάποιου παιδιού...δεν είχα την δυνατότητα για να βγάλω φωτογραφία ...γι αυτό σας γράφω ...Εάν ένα παιδί πάθει κάποιο ατύχημα ποιός θα είναι ο υπεύθυνος?Ο Κος Δήμαρχος?Παρακαλώ εάν μπορείτε δείτε το και εσείς το θέμα...


Με ένα πρόχειρο ρεπορτάζ που έκανα σήμερα μιλώντας με γονείς κατέγραψα τις απόψεις τους.
Κάποιοι εντόπισαν "παγίδες" στο χώρο (υπερυψωμένα τσιμεντένια πεζουλάκια επικίνδυνα, έλλειψη σκαλοπατιού ή ράμπας στην πόρτα εισόδου, κινδύνους από τις κοντοκλαδεμένες πικροδάφνες αλλά και κατεστραμμένο τσιμεντένιο υπόστρωμα στοπροστατευτικού τύπου δάπεδο που θα μπορούσε να ήταν σε όλη την έκταση της παιδικής χαράς, όπως μας είπαν) κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι πάλι καλά που υπάρχει έστω με τις ατέλειές της αν συγκριθεί με την πλήρη απουσία παιδικών χαρών σε άλλες πόλεις του Δήμου Θερμαϊκού πχ Μηχανιώνα..

Εμείς καταγράφουμε τις απόψεις και δίνουμε το αναγκαίο φωτογραφικό υλικό.
Τι λένε οι αρμόδιοι;

Για την πληρότητα της ενημέρωσης να πούμε πως η συγκεκριμένη παιδική χαρά κόστισε 234.333,45 € και συγχρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο με 120.000 και από τις ΣΑΤΑ 2014 και 2015 με τις υπόλοιπες 114.333,45 €.








Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.