Το να περιαυτολογεί κανείς (πόσο περισσότερο να κομπάζει) είναι ιδιαίτερα κακό ελάττωμμα, που δεν είχα, δεν έχω και δεν θέλω να αποκτήσω ποτέ.
Γι' αυτό αγαπητοί μου διαδικτυακοί φίλοι και αναγνώστες του "ακτιβιστή" θα σας παρακαλούσα να λάβετε σαν καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα την σημερινή μου ανάρτηση.
Πολύ δε περισσότερο σαν εκδήλωση ευχαριστίας προς εσάς που έχετε κάνει (αυτό τουλάχιστον τα νούμερα αλλά η διαδραστική ζωντάνια της ιστοσελίδας φανερώνει) τον "ακτιβιστή" την κύρια και αποκλειστική σχεδόν πηγή πληροφόρησης στον Θερμαϊκό και την Θέρμη για ότι συμβαίνει στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Και φυσικά δεν υποβαθμίζουμε την παρέμβαση που έχουμε με ενημέρωση για τα γενικότερα γεγονότα αλλά και τις αξιοσημείωτη και πολύπλευρη κατάθεση απόψεων από προικισμένους αρθρογράφους - φίλους της σελίδας, που με την ευκαιρία θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε.

Κλείνοντας την "κουραστική" αυτή εισαγωγή, ας φτάσουμε στο προκείμενο....

1ον να αναφέρουμε πως ξεπεράσαμε προ πολλού τις 17.000 αναρτήσεις, 4.000 σχόλια αναγνωστών και τις πέντε εκατομμύρια (5.000.000) αναγνώσεις και αυτό μας κάνει ευτυχείς μετά από επτά χρόνια συνεχούς καθημερινής παρουσίας.















2ο έχουμε "σπάσει" πολλάκις το   όριο - στόχο, που είχαμε θέσει παλαιότερα, των 150.000 views το μήνα και ήδη ξεπερνάμε και το όριο των 300.000.



3ο Μας αρέσει που η ανά ώρα επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας του "ακτιβιστή" διακυμαίνεται μεταξύ εκατοντάδων και χιλιάδων επισκέψεων ενεργών αναγνωστών.


4ο Νομίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό ανά λεπτό να μπαίνουν στην ιστοσελίδα πάνω από 50 νέοι αναγνώστες και 


5ο Αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη για το τι γράφουμε και σας κάνουμε κοινωνούς όταν από το τελευταίο σκαρίφημα στατιστικών της Google  διαπιστώνουμε πως από το εναρκτήριο  0 αναγνώστες του Μαρτίου του 2011 φτάσαμε στο 306.000 του Ιουνίου του 2017.


Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας τους αναγνώστες μας, που μας δυναμώνουν με την συνεχή παρουσία τους και τη στήριξή τους, να υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, προσφέροντάς τους την εγκυρότερη, εγκαιρότερη, αδέσμευτη και ανεξάρτητη ενημέρωση που επιθυμούν από τους μπλόγκερς (και όχι από τα συγκροτήματα δημοσιογραφίας ή  τις αμφιβόλου ανεξαρτησίας πολυπρόσωπες δημοσιογραφικές διαδικτυακές πλατφόρμες).

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.