Τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή ο συμβασιούχος υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης που τραυματίστηκε έξω από το ΧΥΤΑ Μαυροράχης την Κυριακή 3 Ιουλίου. Είναι ο δεύτερος θάνατος εργαζόμενου στην καθαριότητα των Δήμων, μετά από αυτόν της 62χρονης Ντανιέλας Πρελορέντζου, εργαζόμενης στην καθαριότητα του Δήμου Ζωγράφου, που άφησε την τελευταία της πνοή εν ώρα εργασίας όταν υποχρεώθηκε σε δεύτερη βάρδια το ίδιο 24ωρο.

Το ατύχημα του άτυχου 44χρονου έλαβε χώρα, στις 10:30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο δρομολόγιο της βραδινής βάρδιας, κατά τη διάρκεια της εναπόθεσης των συμπιεσμένων απορριμμάτων με τους συρόμενους τράκτορες.

Την τραγική είδηση για το θάνατο του συμβασιούχου που άφησε πίσω του τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας που δήλωσε:

"Άλλος ένας εργαζόμενος του κλάδου μας θυσίασε τη ζωή του, και μάλιστα παρατασιούχος, που έδινε όλες αυτές τις ημέρες τη μάχη, προκειμένου να δει την εργασία του να γίνεται μόνιμη και σταθερή.

Άραγε όλοι αυτοί που μας κατηγορούσαν, τι έχουν να πουν τώρα;

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και αυτή να είναι η τελευταία μου τέτοια ευχή…"
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.