Σε εγκύκλιο που  φέρεται να στάλθηκε από το υπουργείο Παιδείας στα σχολεία, φαίνεται πως "στα μουλωχτά" καταργείται η πρωινή προσευχή. Κι αυτό το υποθέτουμε - αν η είδηση δεν είναι μούφα -  γιατί στην εγκύκλιο που έχει σταλεί δεν γίνεται καμία αναφορά σε πρωινή προσευχή, όπως γινόταν πάντα τα προηγούμενα χρόνια.

Αν η απάλειψη αυτή πράγματι αποκαλύπτει τις προθέσεις του υπουργείου, θεωρούμε πως αυτό θα δώσει τροφή σε νέο κύκλο όξυνσης στις σχέσεις Εκκλησίας - κυβέρνησης. Προφανώς θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους, όπως φιλιππικούς από άμβωνος .... σαν αυτούς που "θαυμάσαμε" κατά το πρόσφατο παρελθόν που οδήγησαν στην απομάκρυνση του προηγούμενου υπουργού Νίκου Φίλη.

Και όλα αυτά ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος που να υπαγορεύει το άνοιγμα ακόμα μια ψευτοκόντρας. Εκτός αν είναι μια ακόμα παραπλάνηση των πολιτών από τα δύσκολα που έρχονται (Εφορία, ΕΝΦΙΑ, μειώσεις μισθών και συντάξεων εν μέσω "ευτυχισμένων και γελαστών"ανθρώπων όπως διαπιστώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.