του ακτιβιστή

Σήμερα Σάββατο κατεβαίνοντας την Αμπελοκήπων πέσαμε επάνω σε συνεργείο του Δήμου που φρόντιζε για την απομάκρυνση κλαδιών δέντρων και ογκωδών απορριμμάτων που είχαν καταλάβει το πεζοδρόμιο εδώ και τρεις περίπου μήνες όπως μας πληροφόρησαν περίοικοι.

Έστω και με τόση καθυστέρηση....   τα καλά πρέπει να λέγονται.

Σε ανάλογη ερώτηση στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Μάκη Μπίρο που ήταν παρών, μας δηλώθηκε ότι ξεκίνησε το έργο της απομάκρυνσης των κλαδιών, δέντρων και ογκωδών από όλες τις περιοχές του Δήμου.

Δεν τολμήσαμε όμως να ρωτήσουμε που θα μεταφερθούν ;)

Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει ..... και φυσικά να υπενθυμίσουμε πως μερική ευθύνη φέρουν και οι δημότες όταν κατεβάζουν ή αποθέτουν προϊόντα κλαδέματος, ή άχρηστα ογκώδη χωρίς να φροντίζουν να ενημερώσουν την υπηρεσία καθαριότητας προηγουμένως. Άλλωστε η παρακάτω ανακοίνωση - ενημέρωση από μήνες είναι σε ισχύ.

Με την σημερινή ανάρτηση απαντάμε και σε φίλους που μας ρώτησαν σχετικά με το οξυμένο (είναι αλήθεια) πρόβλημα τηςαποκομιδής των ογκωδών εντός του πολεοδομικού ιστού.





Οι παραπάνω φωτο είναι από τη διασταύρωση Ανθέων-Πέτρου Παύλου. Καιρός να απομακρυνθούν κι αυτά ...
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.