Ο Μανώλης Μητσιάς από τον Σταυρό, αρχίζει τον κύκλο των μεγάλων συναυλιών στο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του δήμου Βόλβης


Μια από τις πιο γνώριμες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, εμφανίζεται αυτή την Κυριακή στον Σταυρό, σε μια μοναδική συναυλία.
Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, τραγουδά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού, σε μια εκδήλωση που οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Βόλβης.
Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου Μακεδόνα τραγουδιστή, θα έχουν την τιμητική τους. Η συναυλία αρχίζει στις 21.30 το βράδυ και ιδιαίτερη σημασία έχει, ότι στο πρόγραμμα θα συμμετέχει ενεργά η Μικτή Χορωδία της Μουσικής Σχολής Δήμου Βόλβης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Καραμάνη.
Το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι στον Δήμο Βόλβης με τίτλο: «Πάμε Βόλβη», περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες συναυλίες, εκτός από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις, το αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του δήμου Βόλβης www.dimosvolvis.gr.
Τη σκυτάλη παίρνει η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, η οποία θα παρουσιάσει στην Ασπροβάλτα όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια, σε μια συναυλία που θα δώσει το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, στις 21.30 το βράδυ, στο Γήπεδο Ασπροβάλτας.
Ακολουθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 στο Φιλαδέλφιο στις 21.30 το βράδυ στον χώρο της Παλαίστρας, η γνήσια φωνή της Κρήτης, ο Ψαραντώνης, σε μια ιδιαίτερη συναυλία.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνεται με ένα αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική, από την αγαπημένη ερμηνεύτρια Στέλλα Κονιτοπούλου, σε μια συναυλία που θα δοθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 21.30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία των Νέων Βρασνών, με δωρεάν είσοδο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.