Συνάντηση υπήρξε του βουλευτή (Β' Θεσσαλονίκης, για να μην ξεχνιόμαστε) του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μάρδα με τον δήμαρχο του Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη.
Όπως πληροφορούμαστε από δελτίο τύπου η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της αλληλοενημέρωσης
για την αξιοποίηση δυο εγκαταστάσεων του Δήμου Θερμαϊκού.

"Η πρώτη αφορά τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ της Αγίας Τριάδας, περιουσιακό στοιχείο του Υπουργείου Εργασίας. Διερευνάται από τον κο Μάρδα, σε συνεργασία με την αρμόδια υπουργό και με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα προβλήματα προς επίλυση που υφίστανται με σκοπό την αξιοποίησή τους. Η δεύτερη εγκατάσταση αφορά το κάμπινγκ της Αγ. Τριάδας, ένα από τα αξιολογότερα της περιοχής της Θεσσαλονίκης. Ο πρώτος διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ δεν καρποφόρησε. Παρακολουθεί ο κος Μάρδας την εξέλιξη του νέου διαγωνισμού, καθώς εντός των προσεχών μηνών θα επαναληφθεί η διαδικασία που απέβη άκαρπη κατά το παρελθόν". (από το δελτίο τύπου)

Μάλλον είναι κοντά οι προσεχείς εκλογές (φανταζόμαστε).
Να εικάσουμε πως ανάλογο ενδιαφέρον θα επιδείξουν και έτεροι υποψήφιοι της Β' Θεσσαλονίκης. Ενδιαφέρον που δεν φαίνεται να επιδεικνύουν οι συνάδελφοί τους υπουργοί ή οι ίδιοι κατά τον χρόνο που κατείχαν υπουργικά αξιώματα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.