Ο χώρος, εξ όσων γνωρίζουμε, ήταν ιδιωτικός και παραχωρήθηκε.
Δεν γνωρίζουμε αν αυτό έγινε με μακροχρόνια μίσθωση ή πώληση στην αλυσίδα καταστημάτων Lidl.
Η Γερμανικών συμφερόντων εταιρία ξεκίνησε ήδη τις χωματουργικές εργασίες. Το οικόπεδο που είναι επικλινές ήδη ισοπεδώνεται και προβλέπεται ότι με ταχείς ρυθμούς θα κατασκευαστεί σύντομα ένα μεγάλων διαστάσεων σούπερ μάρκετ στον συγκεκριμένο χώρο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, στην Περαία. Στόχος είναι η λειτουργία μέχρι τα Χριστούγεννα. Θα είναι ένα νέας γενιάς κατάστημα της εταιρίας και όπως μας πληροφόρησε ο υπεύθυνος του εργοταξίου θα είναι ολόιδιο με αυτό της Φλώρινας που άρχισε να λειτουργεί από τον περασμένο Μάρτιο.
Η λεωφόρος Θεσσαλονίκης λογικά θα μπορούσε να μετονομαστεί (πλάκα κάνουμε) σε λεωφόρο Super Market ή οδός του "αγνώστου καταναλωτή" γιατί ήδη είναι το 5ο σούπερ  επί της οδού, σε μήκος λιγότερο των 2 χιλιομέτρων.


Φυσικά και δεν κρίνουμε αρνητικά την κατασκευή του πολυκαταστήματος.
Πιστεύουμε πως είναι θετικό γιατί και τον ανταγωνισμό στον τομέα των τροφίμων θα αυξήσει ώστε κερδισμένοι να βγουν οι καταναλωτές αλλά και νέες θέσεις εργασίας θα εξασφαλίσει (θέλουμε να πιστεύουμε από ντόπια άνεργα παιδιά).
Θα πείτε ότι δεν είναι ελληνικών συμφερόντων και ελληνικών κεφαλαίων και αυτό το νέο σούπερ μάρκετ. Ε και;
Με την πολιτική που ακολουθείται δυστυχώς οι ελάχιστες μικρές ελληνικές επιχειρήσεις με το ζόρι επιβιώνουν.
Δυστυχώς είναι μονόδρομος πλέον  .... οι αγορές,
 όπως μας έπεισαν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.
Να ευχηθούμε καλές δουλειές !
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.