Το επισκεφτήκαμε και μας άρεσε ....
Ο λόγος για το νέο Restaurant / Beach Bar " TWO MUCH by Antonio ".
Ένα φρέσκο χώρο με άρωμα νησιώτικο και συνάμα κοσμοπολίτικο που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες τη λειτουργία του στην κεντρική παραλιακή της Περαίας.

Ένα Restaurant ( και όχι ταβέρνα) με ιδιαίτερες γεύσεις που δεν θυμίζουν τα συνηθισμένα αλλά θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Ένα  Beach Bar που λανσάρει ένα διαφορετικό χρώμα που σε κάνει να αισθανθείς ευχάριστα, διαφορετικά, άνετα. 
Με τρία επίπεδα έξω και με ένα μοντέρνο χώρο εσωτερικά χαρίζει μια άλλη προσέγγιση τόσο στην κολύμβηση όσο και ση βραδινή διασκέδαση.
Αααα και να μην ξεχάσουμε την όμορφη επιλογή μουσικής (καμιά σχέση με μονότονα εκνευριστικά μπιτάκια ή με λαϊκορόκ εμπνευσμένες ερμηνείες παντελώς αγνώστων καλλιτεχνών).
Και όλα αυτά με την εποπτεία των ιδιοκτητών Κώστα και Frank που έχουν βάλει όλες τις χαρισματικές πινελιές και με χαμόγελο βρίσκονται κοντά στους καλεσμένους τους ....

Επισκεφτείτε το !!! Δεν θα χάσετε!!!






*   Καλές δουλειές Κώστα και Frank !!!
** Το άρθρο δεν είναι δελτίο τύπου ούτε διαφημιστική καταχώρηση
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Βρεθήκαμε χτες στον καινούριο χώρο κ εχω να πω τα εξής: Το προσωπικό ειναι χωρίς εκπαίδευση , αφού όταν ρωτήσαμε εναν σερβιτόρο για το φαγητο μας είπε πως δεν ειναι γνώστης(!!!!!) . Αφου καθίσαμε κ θελήσαμε να παραγγείλουμε φαγητο μας είπαν πως η κουζίνα κλεινει στις 12 η ώρα(ήταν 12 παρα 5!!!!!). Κ όλα αυτά σε ενα χώρο που η χωριάτικη σαλατα εχει 12.9ε !!!! Λίγος σεβασμός στους πελάτες που παρολα αυτα θέλουν να αφήσουν τα λεφτά τους δεν θα εβλαπτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισκεψη με παρεα 4 ατομων,καθημερινη,εντελως αδειο με εξαιρεση 1 διπλανη παρεα που προυπηρχε.Οτι ζητησαμε δεν το ειχαν,απαραδεκτο,δεν εχουν μπυρα βαρελι,πανακριβες μπυρες μπουκαλι,ο σερβιτορος πιο αργος απο χελωνα,τσαι σου φερνουν κονσερβα σε μπουκαλι οπως το παιρνεις απο το περιπτερο,σοκολατα κρυα με καλαμακια φραπε,τα μισα του καταλογου δεν υπηρχαν διαθεσιμα.

    Συνοδευτικο εντελως ακυρο,αντι για ενα πατατακι,ενα ξυρικαρπιο,φερανε σουσι γαριδα με φυκι και χαβιαρι,οτι να ναι.Δεν προκειται να επισκεφτουμε αλλη φορα,απογοητευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΟΕΥΘΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ !!!!!!!!ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ 2-4 ΑΤΟΜΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.