Σας ενημερώνουμε ότι η ΧΕΝ Ελλάδος ανταποκρινόμενη στη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουν οι νέες γυναίκες, υλοποιεί για 5η συνεχή χρονιά (ακαδημαϊκό έτος 2017-2018) στεγαστικό πρόγραμμα που αφορά φοιτήτριες/σπουδάστριες προερχόμενες από την Περιφέρεια και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω, φοιτήτριες/σπουδάστριες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα στέγασής τους, με συνέπεια να τίθεται σε κίνδυνο το δικαίωμα πρόσβασής τους στην ανώτατη εκπαίδευση.
Κριτήριο για την επιλογή τους θα είναι η αποδεδειγμένη οικονομική τους αδυναμία να παρακολουθήσουν Τμήματα και Σχολές Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Αθήνα.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΧΕΝ Ελλάδος - Αμερικής 11 - 10672 Αθήνα, με την ένδειξη «Για την Επιτροπή Ξενώνα».

Διάθεση εντύπων αίτησης: Αμερικής 11 - 10672 Αθήνα και Μ. Αντύπα 81—16345 Ηλιούπολη, από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 16:00) και ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΧΕΝ Ελλάδος www.xen.gr
Πληροφορίες: Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 16:00) στα τηλέφωνα                
210-3624291 - 3606530 (κα. Παναγοπούλου & κα. Ιωάννου)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.