Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Θερμαϊκού η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διατύπωσε θετική γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης για το Υποέργο «Ανέγερση 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας Δήμου Θερμαϊκού», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 4.502.187,67€ και προϋπολογισμού σύμβασης 1.872.155,67€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Όπως πληροφορούμαστε "Ανοίγει δηλαδή μια επιπλέον αναγκαία πόρτα που οδηγεί στην ταχεία ανέγερση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας, ενός χρήσιμου και εντελώς απαραίτητου έργου, που εντάσσεται στο πρόγραμμα σχολικής στέγης της διοίκησης.
Μετά από αυτή την έγκριση προβλέπεται ότι το προσεχές φθινόπωρο θα εγκαθίσταται ο εργολάβος που θα αναγείρει, σε εποχή οικονομικής κρίσης, το σχολικό συγκρότημα που λείπει από την Περαία".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.