του ακτιβιστή

Κατηγορούν άλλους λαούς ως φονταμενταλιστές. Ενώ εμείς ως Έλληνες είμαστε εξελιγμένοι, χωρίς προκαταλήψεις, δεισιδαιμονίες, ξόρκια και παράλογη ευκολοπιστία και θρησκευτική χειραγώγηση. Ας δούμε δύο τελευταίες εικόνες ... μετά τα παστίτσια και τα θαυματουργά κάστανα.

Εικόνα 1η (αριστερά) μια διαφημιστική εικόνα σε ελληνικό οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Διακρίνεται ο σατανάς και οι άλλοι διάβολοι ως τερηδόνα να σκάβουν ένα δόντι με τρυπάνια και κομπρεσέρ...

Όπως έλεγε κι ο ερημίτης άγιος Αντώνιος, ο σατανάς βρίσκεται παντού στη φύση, στη γυναίκα, στους αγρούς, στο φαγητό, ακόμα και μέσα στην τερηδόνα, είναι η ίδια η τερηδόνα.

Τερηδόνα, μικρόβια, φλεγμονές, μύκητες, όλα αυτά είναι σατανικά έργα. Επομένως, αντί για οδοντριατρική και κάθε άλλου είδους θεραπεία, ξεχάστε τους γιατρούς κι απευθυνθείτε σε παπάδες-εξορκιστές, για να βγάλουν τους διαβόλους από μέσα σας.

Εικόνα 2η, με βίντεο παρακαλώ.


Στην Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος των Νικητών Καβάλας η οποία είναι «ένα ακόμη ταπεινό εργαστήρι της προσευχής, μια πραγματική όαση μέσα στη σημερινή υλόπνικτη εποχή μας» υπάρχει η εικόνα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού, η οποία σύμφωνα με τους κληρικούς αλλά και τους πιστούς, ρίχνει ένα χέρι ξύλο στο ποίμνιο.
Πάνε δηλαδή οι ευσεβείς πιστοί και ανάλογα με την διάθεση της ιερής αυτής εικόνας , δέχονται τα χτυπήματά της.
Σφίξαν βέβαια οι ζέστες αλλά αυτά είναι φαινόμενα πίστης διαχρονικά και φυσικά παντός καιρού.
Έλεος !

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.