Headlines News :
Home » , , , , » Προβληματική η καθαριότητα - Χωρίς προμηθευτή καυσίμων ο δήμος;

Προβληματική η καθαριότητα - Χωρίς προμηθευτή καυσίμων ο δήμος;

Written By Χρήστος Ιβάνοβιτς on Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 | 13.8.17

του ακτιβιστή

Συνεχίζεται η προβληματική τροφοδοσία με πετρέλαιο των οχημάτων του Δήμου Θερμαϊκού,  χωρίς να διαφαίνεται μέχρι στιγμής διέξοδος.
Όλα δείχνουν πως η ομηρία του Δήμου, στο σημαντικό θέμα των καυσίμων, εξακολουθεί. Η δεύτερη σύμβαση που υπογράφηκε με τον κύριο προμηθευτή δεν υλοποιείται εξαιτίας  οφειλών του Δήμου και την άρνησή του προμηθευτή να τροφοδοτήσει αν δεν εξοφληθεί προηγουμένως.
Η προσωρινή λύση που επιλέχτηκε με απευθείας ανάθεση σε άλλον προμηθευτή - για ένα μήνα - έληξε (άγνωστο αν πληρώθηκε κι αυτός) με αποτέλεσμα να εφαρμόζεται η παροχή καυσίμων με μπετονάκια που κουβαλάνε  και μοιράζουνε (πόσο αδιάβλητος είναι ο τρόπος αυτός;) οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας στους οδηγούς των οχημάτων.
Άρα με απλά λόγια μπορούμε να πούμε πως η καθαριότητα εξαρτάται από την "Τζάκης & Μπίρος OIL company".

Ανοίγει παρένθεση.
Βλέπουμε τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα να κυκλοφορούν αδιαλείπτως (Απογεύματα, βράδια, σαββατοκύριακα κι αργίες) αλλά και παρκαρισμένα έξω από τα σπίτια των αντιδημάρχων, όπως μας καταγγέλλεται. Και αυτά με μπετονάκια εφοδιάζονται; Και επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται αυτά τα οχήματα για τις προσωπικές ή οικογενειακές ανάγκες μετακίνησης των εκλεγμένων;
Ακόμη και απαντήσεις να μην δοθούν στα παραπάνω ερωτήματα, ας ελπίσουμε να περιοριστεί τουλάχιστον η προκλητική αυθαιρεσία ....
Κλείνει η παρένθεση.

Παράλληλα τα ογκώδη και τα κλαδεμένα (κορμοί δέντρων και κλαδιά) εξακολουθούν να καταλαμβάνουν πεζοδρόμια (όπου υπάρχουν) σε όλη την έκταση του Δήμου.
Σε αυτοψία που κάναμε διαπιστώσαμε την μετατροπή του ΣΜΑ Μηχανιώνας σε χώρο απόθεσης ογκωδών. Τεράστιες ποσότητες έχουν μεταφερθεί εκεί καταλαμβάνοντας το χώρο - άγνωστο για πόσο καιρό, αφού δεν υπάρχει αδειοδοτημένος χώρος για ογκώδη σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης.
Το πρόβλημα δε που δημοσιοποιήθηκε από συνδημότη μας στα σόσιαλ μίντια αποκάλυψε την έκταση που τείνει να λάβει το "φαινόμενο", με τις παράνομες χωματερές στις οποίες μετατρέπονται ακόμα και εύφορα χωράφια (με ή χωρίς τη συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους).
Όλα τα παραπάνω δείχνουν λοιπόν, πως συνεχίζεται η ίδια κατάσταση. Και πλησιάζει το φθινόπωρο, που ελπίζουμε να μην μας επιφυλάσσει καταστροφικές νεροποντές και πλημμύρες, όπως τις περσινές.
Share this post :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2017 - 12:34 μ.μ.

Την εναπόθεση ογκωδών στο ΣΜΑ της Μηχανιώνας θ ακολουθήσει μια τυχαία φωτιά που θα μας δηλητηριάζει για 1-2 μήνες ...

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.

Addthis

Google+ Followers

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Ακτιβιστης - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger |2012 Templates