Ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη (22-08-2017) και την Τετάρτη (23-08-2017) θα λάβει χώρα, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, θρησκευτική πανήγυρη του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της Τρίτης (22-08-2017), θα τελεστεί στον εν λόγω Ιερό Ναό, εσπερινός με αρτοκλασία-προσκύνημα Ιεράς Εικόνας της Παναγίας και περιφορά αυτής στους δρόμους της Νέας Μηχανιώνας (25ης Μαρτίου, Πολυτεχνείου και 28ης Οκτωβρίου), με αφετηρία και τερματισμό στον Ιερό Ναό.
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, με τη διάθεση αριθμού ρυθμιστών τροχονόμων σε κατάλληλα σημεία, προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας, ομαλή διεξαγωγή των θρησκευτικών εκδηλώσεων και επικράτηση κυκλοφοριακής τάξης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί, την Τρίτη (22-08-2017) και κατά τις ώρες 16.00΄- 22.00΄, να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο περιφοράς της Ιεράς Εικόνας, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Πηγή ΓΑΔΘ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.