Δεν έχω ενημερωθεί ακόμα για το τι ακριβώς συμβαίνει, αν και υποψιάζομαι .... Ο παπα - Χρήστος είναι ένα από τα διαμάντια της περιοχής μας. Έχει βοηθήσει στον καιρό της κρίσης άπειρους συμπολίτες μας τόσο στο δήμο μας όσο και στους γειτονικούς. Με ανεξάντλητη διάθεση για προσφορά. Και φυσικά δεν μπορούμε να μην στηρίξουμε τον χαμογελαστό παπά που είναι πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλον στους αδύναμους του τόπου μας. Έστησε συσσίτια, μοίρασε τρόφιμα, βοήθησε με όλους τους τρόπους συνανθρώπους μας. Πρέπει να είμαστε σήμερα το βράδυ στις 8.30 στον Τρίλοφο. Για να ακούσουμε τι ακριβώς συμβαίνει, για να δείξουμε την αναγνώρισή μας στο έργο του αλλά και να μην επιτρέψουμε να τον "εξορίσουν", όπως λέγεται.

Οι λεπτομέρειες του καλέσματος στη σημερινή συγκέντρωση, που επιβάλεται να ενισχύσουμε:

Συγκεντρωνόμαστε 
Τετάρτη στις 13/09/2017 στις 20.30 μμ ,στον Τρίλοφο έξω από το Κοινωνικό ιατρείο,για να στηρίξουμε έμπρακτα τον π.Χρήστο ,εφημέριο του Ι.Ν.Αγίου Αθανασίου Τριλόφου,ο οποίος χρόνια τώρα δίνει φαγητό στον πεινασμένο,παρηγοριά και εξομολόγηση στον απελπισμένο, στην Πράξη... 
Αυτή την αγάπη θέλουμε να την ανταποδώσουμε στην πράξη και να αποτρέψουμε την απομάκρυνσή του από αυτόν τον τόπο που τόσο πολύ στήριξε και αγάπησε. Να είστε όλοι εκεί!

Το κάλεσμα για την σημερινή εκδήλωση υποστήριξης του παπά - Χρήστου εδώ:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.