Την πιο «μαύρη σελίδα» της Ιστορίας του βιώνει ο Ηρακλής, καθώς όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται υπό διάλυση και δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League.
Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα για το αντίθετο και τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά του μεγαλομετόχου του συλλόγου, Σπύρου Παπαθανασάκη ότι θα αναλάβει να «τρέξει» τις οικονομικές υποχρεώσεις, εντούτοις δεν έγινε τίποτα από τα παραπάνω, με συνέπεια το ιστορικό σωματείο να οδεύει προς την οριστική διάλυσή του.
Οι παίκτες ενημερώθηκαν σήμερα το μεσημέρι ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κι ως εκ τούτου όλοι τους είναι ελεύθεροι να επιλέξουν το επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστεί προσωρινή διοίκηση από το Ειρηνοδικείο, ενώ στη συνέχεια η νέα ομάδα που θα προκύψει θα ενωθεί με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και θα ξεκινήσει την προσπάθειά της από το Α΄ τοπικό Θεσσαλονίκης!
H επόμενη μέρα του συλλόγου δείχνει πως ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΜ (υπάρχουν συζητήσεις με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων), ωστόσο ο κόσμος είναι αυτός που θα λάβει την οριστική απόφαση στην πολύ κρίσιμη Γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μπαταχτσήδικη ομάδα, ψεύτες, απλήρωτοι παίκτες που διακόπτουν συμβόλαια.
    Καμιά λύπηση για τέτοιες διοικήσεις. ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.