του ακτιβιστή

Είκοσι μήνες απομένουν μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και οι προθέσεις διεκδίκησης της δημαρχείας Θερμαϊκού ήδη έρχονται στο φως. Βέβαια από μήνες συγκροτούνται ομάδες, γίνονται συσκέψεις και ανιχνεύονται διαθέσεις φίλων και υποστηρικτών.
Δεν θα αναφερθούμε στο σκηνικό που διαμορφώνεται και που είναι σε πλήρη γνώση μας. Θα το πράξουμε σε προσεχή ανάρτησή μας.
Σκοπός του σημερινού ποστ είναι η πληροφόρηση που είχαμε σχετικά με  υποψηφιότητα ενός παλιού γνωστού, που ενώ συνειδητά έμεινε εκτός από τις προηγούμενες εκλογές, ενώ είχε δεχθεί (φορτικά θα λέγαμε) προτάσεις να ενταχθεί σε περισσότερους του ενός συνδιασμούς το απέφυγε και ασχολήθηκε με καθήκοντα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τροκάνα. Ένα νέο άνδρα με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά (υπήρξε βασικό στέλεχος της διοίκησης Αλεξανδρή και διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ) και όρεξη να προσφέρει στον τόπο. Με οικογένεια ντόπιων Περαιωτών, που έχουν συνεχή παρουσία ως εκλεγμένοι στα δημοτικά συμβούλια και με στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον θεωρείται πως μπορεί να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.
Το σημαντικότερο όμως προσόν του, όπως λένε φίλοι του, είναι πως δεν είναι χρεωμένος με  κομματική ένταξη πουθενά.
Μένει να δούμε την εξέλιξη της θεμιτής αυτής φιλόδοξης διεκδίκησης και κυρίως την υποστήριξη που θα μπορέσει να έχει.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Επιτελους να δουμε και εναν νεο ανθρωπο με ανοιχτους οριζοντες και θετικες ιδεες!!!!Παναγιωτη προχωρα μαζι σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια .....οποιος εχει μεγαλυτερο σοι βγαινει στις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.