xerakia hlikiwmenwn









Ο Δήμος  Θέρμης θα εφαρμόσει  το πιλοτικό πρόγραμμα “τηλεφροντίδας” για τους δημότες των απομακρυσμένων περιοχών κυρίως του Δήμου. Με τον όρο “τηλεφροντίδα” εννοούμε ένα σύστημα αισθητήρων οι οποίοι επιβλέπουν το περιβάλλον(εντός και εκτός οικίας), την συμπεριφορά και την καθημερινή δραστηριότητα του ανθρώπου με σκοπό τον άμεσο εντοπισμό και την έγκαιρη αντιμετώπιση περιπτώσεων στις οποίες χρειάζονται βοήθεια. Ο εξοπλισμός της τηλεφροντίδας θα διατεθεί δωρεάν, αρχικά σε 50 δημότες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ή ηλικιωμένους  ή ανθρώπους που πάσχουν από χρόνια προβλήματα υγείας.
Το Νομικό Πρόσωπο ΚΕΚΟΠΡΟ θα αναλάβει να βρει και να επιλέξει τους  δημότες που θα λάβουν δωρεάν τη συγκεκριμένη παροχή.
Το Τμήμα Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Οργάνωσης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής,  έχει ήδη εκπονήσει την με αριθμ. 9/2017 σχετική μελέτη για την προμήθεια αλλά και την 6μηνη εφαρμογή του προγράμματος της τηλεφροντίδας στους 50 ωφελούμενους του Δήμου και είναι στη διαδικασία ανακοίνωσης της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Στόχος μας είναι η ένταξη της του προγράμματος της τηλεφροντίδας σε χρηματοδοτούμενο διακρατικό πρόγραμμα, εξυπηρετώντας μεγαλύτερο αριθμό δημοτών που χρήζουν σχετικής ανάγκης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.