Οι εξαιρετικές εικαστικές δημιουργίες της Dimitra Milan, μιας διάσημης καλλιτέχνιδος ήδη από την ηλικία των 15 ετών, βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Απόγονος καθιερωμένων καλλιτεχνών, η Dimitra αναπτύσσει το στυλ και τις ικανότητές της από πολύ νεαρή ηλικία στο Milan Art Institute στην Αριζόνα, που ιδρύθηκε από τους γονείς της Elli και John Milano. Με χαρισματικό ταλέντο και  σουρεαλιστικό τρόπο, η Δήμητρα εκφράζει τον εαυτό της μέσα από πλούσια χρώματα και τολμηρά σχέδια. Οι πίνακές της αντικατοπτρίζουν έναν ονειρικό κόσμο όπου όλα είναι δυνατά και τα θέματα συνυπάρχουν αρμονικά  χωρίς φόβο. Πίνακές της  μπορεί να δεί κανείς σε γκαλερί τέχνης στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.


"Θέλω το έργο τέχνης μου να εμπνεύσει τους ανθρώπους και να τους κάνει να αισθανθούν ότι όλα είναι δυνατά γι 'αυτούς. Βοηθήστε τους να καταλάβουν ποιος είναι ο αληθινός εαυτός τους και πώς είναι ικανοί για οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους ».
Dimitra Milan


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.