Το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού, ο Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Θερμαϊκού Κ.Α.Ο.Θ. και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν, υπό την αιγίδα της
Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας 
τον Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας, με την επωνυμία
"Thermaikos Open Water 2017"
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 παραλία Νέων Επιβατών

Αγωνίσματα

650 μέτρα αγόρια-κορίτσια Προαγωνιστικά (2005-2006) & (2007-2008)
2500 μέτρα Αντρών Γυναικών 2004 και μεγαλύτεροι (κατηγορία open)
5000 μέτρα Αντρών Γυναικών 2004 και μεγαλύτεροι (κατηγορία open)

Πρόγραμμα - Εκκινήσεις Αγωνισμάτων

9:00 π.μ. τεχνική σύσκεψη
10:00 π.μ. 650μ. αγόρια και κορίτσια Προαγωνιστικά
10:30 π.μ. 2.500μ. ανδρών γυναικών 2004 και μεγαλύτεροι (κατηγορία open)
11:30 π.μ. 5.000μ. ανδρών γυναικών 2004 και μεγαλύτεροι (κατηγορία open)
13:15 μ.μ. Απονομές-Βραβεύσεις

Διαδρομή Αγώνων - Εκκίνηση – Τερματισμός

Το σημείο εκκίνησης των αγώνων είναι η παραλία των Νέων Επιβατών, παραπλεύρως της σκάλας. Η θαλάσσια διαδρομή θα έχει κατεύθυνση την Αγ. Τριάδα, με εκκίνηση και τερματισμό το ίδιο σημείο (κυκλική διαδρομή). Επισυνάπτεται χάρτης.
Οι κολυμβητές θα σημειώνονται με ανεξίτηλο μαρκαδόρο με το νούμερό τους από την γραμματεία των αγώνων και θα λαμβάνουν θέση στο σημείο εκκίνησης.
Η διαδρομή θα είναι οριοθετημένη από μεγάλες εμφανείς σημαδούρες και φουσκωτά σκάφη με παρουσία ναυαγοσωστών και ιατρού.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την άδεια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καθώς και με την άδεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και με την εποπτεία λιμενικού σκάφους.
Κανονισμοί - Όροι συμμετοχής

Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής:
 όλοι οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες που ανήκουν σε σωματεία μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) και έχουν σε ισχύ δελτίο αθλητικής ιδιότητας, του οποίου τον αριθμό θα δηλώσουν στην δήλωση συμμετοχής.
 όλοι οι Έλληνες και ξένοι κολυμβητές
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς της FINA για αγώνες ανοιχτής θάλασσας.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων στις 9:00π.μ. για την τεχνική σύσκεψη. Στην οποία θα γίνει ενημέρωση από τους κριτές για το σημείο εκκίνησης και τερματισμού, για την διαδρομή, τους κανονισμούς αγώνα και κανόνες προφύλαξης, θα λυθούν τυχόν απορίες και τέλος οι διοργανωτές θα συλλέξουν και θα ελέγξουν τις απαραίτητες υπεύθυνες δηλώσεις και θα αριθμηθούν όλοι οι συμμετέχοντες με ανεξίτηλο μαρκαδόρο.
Οι συμμετέχοντες κολυμβητές πρέπει να φορούν μαγιό.
Το αγώνισμα των 5000μ. θα λήξει 45 λεπτά μετά το τερματισμό του πρώτου κολυμβητή.
Το όριο συμμετοχών είναι 200 συμμετέχοντες.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Κάθε αθλητής θα πρέπει να συμπληρώσει το Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης Συμμετοχής που διατίθεται στο blog του Γραφείου Αθλητισμού www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr, στην επίσημη σελίδα του Κ.Α.Ο.Θ. www.facebook.com/KolymbetikosAthletikosOmilosThermaikouKao…/,
στην σελίδα του Pool Sport Center www.facebook.com/pool-sport-center-314032721941563/ στην ομάδα του Τμήματος Αθλητισμού στο facebook www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou, από την γραμματεία του ΚΑΟΘ στο κολυμβητήριο Pool Sport Center στην Περαία (Μήδειας & Ιωνίας) και από την γραμματεία των αγώνων.
Οι υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκλειστικά στο jval2551@yahoo.gr έως και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017.
Δηλώσεις συμμετοχής θα είναι αποδεκτές από συμμετέχοντες στην γραμματεία το αργότερο 60' πριν από την έναρξη των αγώνων.
Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 10,00 € ανά αθλητή και καταβάλλεται στην γραμματεία 60’ πριν την έναρξη των αγώνων.

Έπαθλα

Σε όλους τους κολυμβητές που θα ολοκληρώσουν το αγώνισμα θα απονεμηθεί μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.
Στους πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος θα απονεμηθεί κύπελλο, δίπλωμα και δώρα.

Πληροφορίες-εγγραφές


Πληροφορίες για τους αγώνες τηλεφωνικά στο 2392021788, στο 6978523535 κ. Βαλκούμα Γιάννη υπεύθυνο των αγώνων και στο 6973046300 κ. Πιαστοπούλος Σάββας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.