Την ένταξη δύο (2) σχολείων στο πρόγραμμα «Φτάνουμε στα άκρα» της Ίντερσπορτ του ομίλου Φουρλή πέτυχε ο Δήμος Θερμαϊκού.

Το «Φτάνουμε στα άκρα» βρίσκεται ήδη στον 7ο χρόνο λειτουργίας του και έχει περάσει ήδη από 163 Δημοτικά Σχολεία της χώρας, φέρνοντας σε επαφή διακριθέντες αθλητές με τον μαθητόκοσμο αλλά και διαθέτοντας εξοπλισμό σε απομακρυσμένα σχολεία με περισσότερους από 17.000 μαθητές.

Επτά προβεβλημένοι και καταξιωμένοι αθλητές από τον Θερμαϊκό έχουν κληθεί να μιλήσουν σε μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Επανομής και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας τις προσεχείς μέρες στα πλαίσια μιας ενημέρωσης για τα οφέλη της άθλησης και της υγιεινής διατροφής.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων εκτός των αθλητών θα παρίστανται και εκπρόσωποι του Δήμου, θέλοντας να καταδείξουν την σημασία της ενασχόλησης με τις αθλητικές δραστηριότητες και τα ευεργετικά αποτελέσματα της άθλησης στην υγεία μας.

Η κινητή μονάδα της Ίντερσπορτ εκτός από τον αθλητικό εξοπλισμό θα μοιράσει αναμνηστικά δωράκια σε όλους τους μαθητές.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.