Περισσότερες από διακόσιες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής θα πάρουν μέρος στον 7ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών του Δήμου Θέρμης, το τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή, 6-7 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ολυμπιονίκη Σύλλογο ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Θέρμης σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης και με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Οι φίλοι της Ρυθμικής Γυμναστικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό τριήμερο στο οποίο περισσότερες από διακόσιες αθλήτριες από όλες τις ελληνικές ομάδες που καλλιεργούν το άθλημα της ρυθμικής καθώς και από άλλες χώρες του εξωτερικού που διαθέτουν παράδοση και σημαντικές διακρίσεις στο χώρο, θα διαγωνιστούν σε ατομικά αθλήματα, ενώ θα παρουσιάσουν και προγράμματα ανσάμπλ. Συγκεκριμένα στον τριήμερο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής, θα συμμετέχουν ομάδες από την Κύπρο, τη Σουηδία, την Αίγυπτο, την Ινδία, την Ισπανία, τη Σερβία, τη Ρωσία, το Γιβραλτάρ και τη Βουλγαρία.

Να σημειωθεί, πως για πρώτη φορά, ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο, από γερμανικό συνεργείο που έρχεται στην περιοχή μεθαύριο Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, επιβεβαιώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον που επικρατεί για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.