Την 1 Οκτωβρίου 2017,  ανοίχθηκε ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στην πόλη του Κιλκίς.

Μία μεγάλη εκδήλωση, (που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα) με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό για την οδική συμπεριφορά και τις συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων, τελικώς πήρε σάρκα και οστά μετά από μια πολύμηνη και κοπιαστική προσπάθεια όλων μας.

Η πρώτη προσπάθεια  ξεκίνησε με στόχο να μαζευτούν τουλάχιστον 2000 άτομα όσοι περίπου και οι νεκροί των τροχαίων ατυχημάτων κάθε χρόνο, ώστε να δοθεί σε εικόνα το μέγεθος του αριθμού των ανθρώπων που χάνονται στην άσφαλτο.

Το μήνυμα της ανθρώπινης ζωής και της συνειδητοποιημένης οδήγησης δόθηκε, με τα σώματα όλων ως εικόνα της ασφάλτου.



Η δεύτερη προσπάθεια έγινε με ρεαλιστική αναπαράσταση προσομοίωσης ατυχημάτων , από τις πιστοποιημένες εθελοντικές ομάδες της Πολιτικής Προστασίας που είναι οι εξής: Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού Ο.Φ.Κ.Α.Θ. - Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ε.Ο.Δ - Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κιλκίς ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. - Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Λ.ΕΦ.Ε.Δ. - Διασωστική Ομάδα Πιερίας Δ.Ο.Π

Ο ΟΦΚΑΘ ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες, τους συλλόγους και τους ομίλους για την συμμετοχή τους :

Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς Μ.Ο.Κ - Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς ΧΩ.Μ.Α. για την άψογη συνεργασία τους.

Απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του  για την ανταπόκρισή τους.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.