Η Κυριακή της 19ης Νοεμβρίου αποτελεί πλέον σταθμό για την νέα εποχή που ξεκινά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα. Φώφη Γεννηματά κατάφερε μέσα από την απόλυτη δημοκρατική διαδικασία να εκλεγεί πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό, το οποίο και μεταφράζεται ως καθαρή λαϊκή εντολή να ενώσει και να προχωρήσει στις τομές εκείνες ώστε να δημιουργηθεί η μεγάλη δημοκρατική παράταξη. 
Ο πιο ουσιαστικός , καθοριστικός και συνάμα καταλυτικός παράγοντας όλης αυτής της διαδικασίας αποδείχθηκε η συμμετοχή του κόσμου. 210 000 πολιτών οδηγήθηκαν στην κάλπη , συνειδητά και με εμφανή χαρακτηριστικά αγανάκτησης για τα πολιτικά πράγματα ζητώντας την αλλαγή. Το στοίχημα αυτό , έθεσε η Φώφη Γεννηματά και το κέρδισε μαζί με όλους εμάς. 
Δυνατή πλέον μετά τη νίκη της και με τη συνεργασία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων που ενώθηκαν γι αυτή την αλλαγή θα δώσει τη μάχη της να φέρει ξανά την Κεντροαριστερά στο προσκήνιο, ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων. 
Προσωπικά αυτές οι εκλογές με ενθάρρυναν και με γέμισαν ελπίδες πως κάτι καλό άρχισε να δημιουργείται. Βρέθηκα με ανθρώπους του χώρου που είχα χάσει επαφές, γνωρισά νέους με την ίδια όρεξη και πάθος του να γίνει επιτέλους κάτι και όλοι μαζί δώσαμε υπόσχεση να συνεχίσουμε αυτόνομα και τοπικά την διαβούλευση και την ενασχόληση με τα κοινά πιστοί στις αρχές της δημοκρατίας του σοσιαλισμού και της κεντροαριστεράς με ανθρώπινη ματιά. 
Ο Δημος Θερμαϊκού έδειξε και πάλι πως τολμά….
Ο κόσμος συμμετείχε ενεργά στην εκλογική διαδικασία. Απλός κόσμος, συνδημότες μας..
Που επιστρέφουν στο χώρο μετά την απογοήτευση που τους προκάλεσαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ . 

Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και συντροφοι , η ευκαιρία μας είναι αυτή… 
Να μην αφήσουμε τον ενθουσιασμό μας να χαθεί. Να οργανωθούμε όλοι μαζί και οι 3 δημοτικές Ενότητες, της Περαίας, της Ν. Μηχανιώνας και της Επανομής στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου και της πορείας μας προς το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα και συντεταγμένα με θέσεις και απόψεις να συμπράξουμε και εμείς σ αυτό το νέο. 
Ο Δήμος μας απέδειξε ότι είναι δημοκρατικός….Και έτσι θα συμπορευθούμε…
Καλό μας αγώνα…… 

Με εκτίμηση Δημόπουλος Ευστάθιος 
Μέλος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.