Η ΤΕΘ ΑΕ, συμμετέχει με εκπρόσωπό της, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ΕΛ. ΠΑΠ.) ,χωρίς κόστος, στη διεθνή έκθεση τουρισμού, World Travel Market 2017, που γίνεται από 6 έως 8 Νοεμβρίου 2017 στο Λονδίνο.

Σκοπός της συμμετοχής αυτής είναι η διεθνής προβολή του Δήμου Θερμαϊκού, η προσέλκυση νέων επισκεπτών από χώρες υψηλής οικονομικής ανάπτυξης , προς όφελος της τοπικής οικονομίας, και με επί μέρους στόχους να γίνουν διεθνώς γνωστ, ές οι φυσικές ομορφιές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου.

Βράβευση του περίπτερο του ΕΟΤ

Με το βραβείο για το καλύτερο περίπτερο, που ξεχώρισε για τη μεγάλη επισκεψιμότητα και τις επαγγελματικές επαφές διακρίθηκε ο ΕΟΤ κατά τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου World Travel Market 2017.

Το βραβείο “Best Stand for Doing Business” παρέλαβε από τους διοργανωτές της έκθεσης  ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας και η επικεφαλής του ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας κα Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Η βράβευση αυτή αποτυπώνει το υψηλό ενδιαφέρον για την Ελλάδα από παράγοντες των ξένων τουριστικών αγορών που επισκέπτονται και πραγματοποιούν επαφές και συναντήσεις με τους Έλληνες εκθέτες που φιλοξενεί το ελληνικό περίπτερο.

Η υπουργός Τουρισμού κα  Έλενα Κουντουρά, με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, πραγματοποιούν μεγάλο αριθμό επαγγελματικών συναντήσεων για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη Βρετανία και την ανάδειξη της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ συμμετέχουν 70 εκθέτες από την Ελλάδα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.