του ακτιβιστή

Προσφυγή κατέθεσε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκπροσωπώντας τη συμβολαιογράφο κα Ελένη Καραγεωργοπούλου, για ακύρωση της συνέλευσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου με την απόφαση της οποίας   ανεστάλη η αποχή των συμβολαιογράφων και έτσι άνοιξε διάπλατος ο δρόμος για σημερινούς ηλεκτρονικούς κι άλλους πλειστηριασμούς και κατασχέσεις. 
Στους λόγους ακυρότητας που προέβαλε η Ζωή και ζήτησε ως συνέπεια το σταμάτημα των πλειστηριασμών, το Πρωτοδικείο Αθηνών κάλεσε να καταθέσει ο Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων κ. Ρούσκας. Εκείνος παρ'ότι όλη τη μέρα είχε συνεργασίες με τους υπουργούς οικονομικών και ΠΡΟΠΟ για την διασφάλιση της διενέργειας των πλειστηριασμών, και γύριζε από κανάλι σε κανάλι, δεν έκρινε σκόπιμο να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως αλλά παρέστη  δια δικηγόρου που εξουσιοδότησε.
Εκείνος ομολόγησε πως ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος δεν έχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τη νομιμότητα της προχθεσινής "Γενικής Συνέλευσης" (ατομικές ειδοποιήσεις μελών για τη συνέλευση).
Το Δικαστήριο θα αποφανθεί αύριο και θα ορίσει ημερομηνία εκδίκασης της αίτησης αναστολής.

Την ίδια ώρα που δινόταν αυτή η νομική μάχη στην Ευελπίδων, λίγο μακρύτερα, στο Ειρηνοδικείο τα ΜΑΤ σε μια επίδειξη άγριας βίας και καταστολής, μετά από οδηγίες που έλαβαν από την κυβέρνηση απέκλεισαν την πρόσβαση  πολιτών και κινημάτων προς την αίθουσα των πλειστηριασμών.
Έτσι προσέφεραν υπηρεσίες στους τοκογλύφους και στα κοράκια  ώστε να μπορέσουν απερίσπαστοι και χωρίς παρουσία ακόμη και των ίδιων των οφειλετών-ιδιοκτητών να προφέρουν ως δώρα τα ακίνητα.
Οι Ματατζήδες αφού κακοποίησαν πολίτες, κλείστηκαν μέσα στο κτίριο του Ειρηνοδικείο αποκλείοντας την είσοδο σε όλους, με πρωτοφανή αγριότητα.
Πάνω από οκτώ (8) σπίτια, πρώτης κατοικίας εκπλειστηριάστηκαν σήμερα και των οποίων η οφειλή ήταν μικρότεροτων 200.000 ευρώ. 

Φωτογραφίες από τη σημερινή μέρα και δηλώσεις από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από το Ειρηνοδικείο:















Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.