Επιστολή - δήλωση του δημοτικού σύμβουλου Θερμαϊκού κ. Θεόδωρου Τζέκου λάβαμε και δημοσιεύουμε, με την οποία παίρνει σαφή θέση για το έργο που επιτελεί ο αθλητικός γυμναστικός σύλλογος ΑΙΑΣ και την στήριξή του στην διοίκηση, μετά την απομάκρυνση του αθλητικού σωματείου από τον χώρο προπονήσεών του στο 2ο Γυμνάσιο Περαίας.
Η επιστολή:
Με αφορμή τη μετεγκατάσταση του «Αίαντα» από το γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Περαίας στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΠΑ 2000, είναι ευκαιρία να εκφράσουμε τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας στον αθλητικό αυτό σύλλογο, ο οποίος εδώ και χρόνια προάγει την αθλητική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας. Η προσφορά του «Αίαντα» είναι πολύτιμη και αδιαμφισβήτητη και αυτό το γνωρίζει καλά η τοπική μας κοινωνία. Είναι ο μοναδικός σύλλογος ενόργανης γυμναστικής στο δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ στις τάξεις του αθλούνται, διαπαιδαγωγούνται και διαμορφώνουν χαρακτήρα εκατοντάδες παιδιά και νέοι του δήμου μας, με διακρίσεις μάλιστα σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. 
Το μεράκι και η επιμονή της διοίκησης και των γυμναστών του συλλόγου έχουν φέρει αυτό το αποτέλεσμα. Βέβαια, το εάν έπρεπε ή μπορούσε, υπό τις συνθήκες που είχαν αναπτυχθεί, να παραμείνει ο σύλλογος στο σχολικό γυμναστήριο, είναι μια άλλη συζήτηση, η οποία έγινε εκτεταμένα με το σύλλογο και με τους άλλους εμπλεκόμενους σ’ αυτή την υπόθεση. 
Σίγουρα η μετακίνηση αυτή έχει δημιουργήσει αναστάτωση στη λειτουργία του συλλόγου. Ο νέος χώρος ίσως να μην καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του. Ευελπιστώ ωστόσο και εκτιμώ, λαμβάνοντας υπόψη τη μαχητικότητα και το όραμα των παραγόντων του συλλόγου και τις επιτυχίες των αθλητών του, ότι το γεγονός αυτό δε θα ανακόψει την ανοδική του πορεία. Ο δήμος είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο αυτό όπως και ο καθένας μας ατομικά, καθώς συλλογικότητες όπως ο «Αίαντας» τιμουν και κοσμούν το δήμο μας. Η θέση μας αυτή είναι δεδομένη και επιβεβλημένη. 

Θεόδωρος Τζέκος
δημοτικός σύμβουλος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

17 comments:

  1. Μιλάς (γράφεις) κ. τζέκο χωρίς να μας λες απολύτως τίποτε! Οι γενικολογίες και δηλώσεις συμπαθείας τέτοιου είδους μετά το πατιρντί που έπαθε ο "ΑΙΑΣ" περί στήριξης (αυτό έλειπε να μην υπάρχει και η στήριξη, όποια και όπως την καταλαβαίνει ο οιοσδήποτε καλοθελητής σαν του λόγου σου), δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΕ ουσιαστικό. Αν δεν έχεις κάτι άλλο πιο χειροπιαστό να προσφέρεις εν προκειμένω, μείνε έξω από τις εξελίξεις. Ο,τι δυσάρεστο ήταν να γίνει, έγινε ΚΑΙ με την δική σου συναπόφαση και έγκριση. Όλα τα άλλα τα ακούμε βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα να ήξερα κ.Τζεκο με ποιον τρόπο στηρίζετε τον Αια..συνυπογραφοντας να φύγει από τον χώρο όπου στεγαζόταν για δέκα χρόνια;;Και με ποιον τρόπο νομίζετε ότι δεν θα έχει επιπτώσεις όλο αυτό στην πορεία του συλλόγου;Κύριε Τζεκο,οι αθλητές αυτού του συλλόγου κατεβαίνουν σε αγωνες με άπειρες διακρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα,αλλά και σε Πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.μπορείτε να μου πείτε πώς δεν θα επηρεαστούν αυτά τα παιδιά;Πού θα προπονηθουν;Τί ψυχολογία έχουν;;Για ποιά στήριξη μιλάτε;;Βγαίνετε και δημόσια να πείτε τί;;Ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΤΡΑΙΑΝΟΣ6 Νοεμβρίου 2017 στις 11:02 μ.μ.

    ΄΄ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ Σ'ΑΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ΄΄
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ,ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΄΄ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΄΄ΚΑΠΟΙΟΥΣ΄΄, Ή ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΄΄ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ'', ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΝΤΩΣ Ή ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΑΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ,ΓΙΝΑΤΕ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ!
    Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΩΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Ή ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΥΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗ ΑΜΜΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ! ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ, ΌΤΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.
    Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ .
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ, ΌΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.
    ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ,ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ, ΉΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ; ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΟΜΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ!
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ, ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ; ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΩΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΥΤΗΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΓΕΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω με αυτά που γράφετε κύριε Τζέκο!!!Εσείς μιλάτε για το καλό του Αια??Εσείς μιλάτε για στήριξη στον Αια???Θα σας θυμίσω ότι είστε αυτός που υπέγραψε και είστε ο κυριος υπεύθυνος μαζί με τη διευθύντρια Καραγιάννη και το γυμναστή Γωττη για την έξωση του Αια από το σπίτι του!!!θα σας θυμίσω επίσεις ότι μέχρι πριν τρεις μέρες δεν είχατε ιδέα τι γίνεται με το Αια και ενημερωθηκατε τυχαία σε μια θεατρική παράσταση!!! Καταλαβαίνω ότι οι εκλογές είναι κοντά και το πολιτικό κόστος μαγαλο, αλλά δυστυχώς θα το υποστείτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ακούσαμε κι αυτό!Να προσφέρει στον Αίαντα ηθική στήριξη ο άνθρωπος ο οποίος είναι συνυπεύθυνος για την έξωση του!!Αφήστε τα λόγια κ.Τζεκο και περάστε στις πράξεις!Αν πραγματικά θέλετε να στηρίξετε τον "σύλλογο που τιμά και κοσμεί τον τόπο μας"όπως λέτε και στην επιστολή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την (ανούσια και πληκτική φυσικά) επιστολή - δήλωση του κ. Τζέκου την διαβάσαμε. Καμιά του επιστολή - συγνώμη θα διαβάσουμε καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το ότι είσαι καμένο χαρτί για πολλούς δημότες - ψηφοφόρους της Περαίας (και όχι μόνον φυσικά) κ. τζέκο, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να το καταλάβεις.
    Είτε "στιγμιαίο" ήταν το λάθος σου είτε "διαρκείας", για του γονείς, τα παιδιά που ταλαιπωρούνται , τους προπονητές και πλήθος κόσμου που πληροφορήθηκε την έκβαση, παραμένει η απόφασή σου ΛΑΘΟΣ! ΜΕΓΑ! Και σ΄αυτό δεν αναφέρεσαι απ΄όσα διαβάσαμε ΚΑΘΟΛΟΥ!
    Στην μάλλον για πολύ καιρό ακόμη αθεράπευτη πληγή που άνοιξες στον "ΑΙΑΝΤΑ" , με τους συναποφασίσαντες και στην οποία πρωτοστάτησες, θα υπήρχε μία και μοναδική ελπίδα. Να πρωτοστατήσεις και πάλι, (επι)δείχνοντας με πολύ κόπο αυτή την φορά, κυνήγι, ΕΜΠΡΑΚΤΗ υποστήριξη και πραγματικό ενδιαφέρον, την επιθυμία σου για την άμεση αποκατάστασή του. Είδομεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ..."είναι ευκαιρία να εκφράσουμε τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας"... Ποιοί είστε "εσείς" κ. Τζέκο; Μήπως "είστε" οι δημότες του Δ. Θερμαϊκού; Αυτούς ξέχνα τους γιατί είναι πολύ καλά πληροφορημένοι για το τι παίχτηκε. Μήπως "είστε" εσύ και αυτοί που πήρατε ομού την απόφαση να ξεσπιτωθεί ο "ΑΙΑΣ"; Γιατί είδαμε όλοι μας το τι έγινε, τι γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες και πως αναθεματίζει ο κόσμος την (ομού βεβαίως...βεβαίως!) απόφασή σας... Μήπως "είστε" οι δημοτικοί σύμβουλοι των οποίων την γνώμη ευελπιστείς πως εκπροσωπείς με την "επιστολή" σου; Ψάξου κ. Τζέκο και θα δεις πως είναι άλλης γνώμης και ΔΕΝ θα σε ήθελαν με τίποτε για εκπρόσωπό τους ! Σου απομένει λοιπόν να γράφεις καλύτερα στο α΄ενικό πρόσωπο, λέγοντάς μας τι πιστεύεις ΜΟΝΟΝ εσύ! Εκτός αν μπέρδεψες πάλι τον τρόπο γραφής με αυτόν στις δικηγορικές σας επιστολές, όπου μιλάτε στο α΄ πληθυντικό, εννοώντας εσάς τον ίδιο ως δικηγόρο και τον κατηγορούμενο-πελάτη σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή μάλλον η πληροφόρησή σου κ. Τζέκο για τις επιτυχίες του "ΑΙΑΝΤΑ" είναι ελλιπής ή επίκτητη μετά (και) την δική σου απόφαση, δες τουλάχιστον 2 από τα πολλά βίντεο που τρέχουν. Θα έχεις κάνει ένα βήμα μπροστά.
    https://youtu.be/YTd662KWNBY και https://youtu.be/zwCPn42Nw_Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το ότι η σχολική κοινότητα διαμαρτυρόμασταν εδώ και πολλά χρόνια για αυθαίρετη κατάληψη του χώρου δεν το ξέρατε; το ότι επιλήφθηκε εισαγγελέας για την απομάκρυνση του συλλόγου επίσης θα πρέπει να το γνωρίζετε. Η προσφορά των συλλόγων είναι αξιέπαινη αλλά κανείς δε μπορεί να είναι υπεράνω του νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι αλήθεια όμως ότι η λειτουργία πολλών συλλόγων σε σχολικούς χώρους δημιουργεί διάφορα ζητήματα.Το ΚΑΠΠΑ πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος χώρος αφού είναι φτιαγμένο για τέτοια χρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν λέτε "η σχολική κοινότητα διαμαρτυρομασταν" ,να υποθέσω ότι εννοείται την διεύθυνση και τους καθηγητές του σχολείου κι όχι τους γονείς των μαθητών .Κι ο εισαγγελέας δεν παρενέβη "για την αυθαίρετη καταλήψη του χώρου ".Μην λέτε μισές αλήθειες. Και ποιος είναι αυτός ο νόμος που απαγορεύει να υπάρχουν όργανα γυμναστικής μέσα σε γυμναστήριο????Το κολυμβητήριο στο ΚΑΠΠΑ όπου μεταφέρθηκε ο Αίας λέτε ότι "είναι ο καλύτερος χώρος αφού είναι φτιαγμένο για τέτοια χρήση "????Μήπως να τους πούμε να βρουν χορηγό για μπρατσακια και βατραχοπέδιλα κιολας;;;;Καλή συνεργασία χρειάζεται και τα σχολεία θα έπρεπε να είναι υπερήφανα που μαθητές διαπρέπουν από τόσο μικρές ηλικίες σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αν δεν τα στηρίξει το σχολείο τους, ο σύλλογος τους, το σπίτι τους κι όλη η τοπική κοινωνία,τότε ΓΕΙΑ ΣΑΣ...τα παιδιά θα φύγουν από τα γυμναστήρια με ότι συνεπάγεται αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 1:37
    ..." για αυθαίρετη κατάληψη του χώρου"...
    Αυθαίρετη η "κατάληψη χώρου" λοιπόν 1:37, αυθαίρετες οι αποφάσεις της σχολικής επιτροπής επί 10 χρόνια, αυθαίρετες οι αποφάσεις της δημοτικής επιτροπής παιδείας, αυθαίρετες οι αποφάσεις του δημάρχου και πάει λέγοντας...
    Ξέρεις κάτι 1:37; Γράφεις μάλλον αυθαίρετα σχόλια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά".
    (Δημόκριτος, 470-370 π.Χ.)
    "Οποιος ξεχνά τις δικές του κακές πράξεις [ή τις συμφορές του], αποθρασύνεται".
    Μάλλον σε αφορά το παραπάνω γνωμικό κ. Τζέκο, γιατί η επιστολή-δήλωση-αποκοτιά για να βγεις εκ των υστέρων τιμητής(!), υποβαθμίζεται μπρος στην αυστηρή κριτική των σχολιασμών και σχολίων όπως βλέπεις.
    Το θέλεις πιο απλά; "Τον μαστραπά τον έσπασες, κρασί τι μου γυρεύεις;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πάντως ρε παιδιά κάτι δε μου κάθεται καλά στην ιστορία. κάτι μου μυρίζει... και επειδή γνωρίζω λίγα πράγματα απο δημοτικά, η επιτροπή παιδείας μόνο γνωμοδοτεί και εισηγείται. δεν αποφασίζει. Για να ψαχνόμαστε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δίκιο έχεις 7:01 πως σου μυρίζει κάτι. Και εμάς μας μυρίζει...Κάτι σαν να καίγεται. Είναι η κάψα κάποιων ανεγκέφαλων να διώξουν τον "ΑΙΑΝΤΑ". "ΜΠΟΡΛΟΤΟΟΟΟ...!!!", είπαν και...εισακούστηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ.Τζεκο, με την γνωμοδότησή σας ως αντιδήμαρχος Παιδείας καταφέρατε να δρομολογησετε εξελίξεις στο πρόβλημα στέγασης του Αίαντα, ώστε αυτός να βρεθεί άστεγος σήμερα. Τα αγωνιστικά του τμήματα αντί να ετοιμάζονται για τα πρωταθλήματά τους απλώς συντηρούνται κάτω από άθλιες συνθήκες για το επίπεδό τους. Επίσης όλο αυτό έχει αντίκτυπο και στην τοπική κοινωνία. Έχουμε γίνει οι μεν και οι δε!!!Κι όλες οι συζητήσεις καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα...η δημοτική αρχή και κυρίως ο κ.Δημαρχος να πάρουν θέση και να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση...όσες επιτροπές και να συγκαλεσετε, μόνο γνωμοδοτικό χαρακτήρα έχουν!!!Πάρτε επιτέλους μια απόφαση,σύννομη και οριστική !!!Αυτές οι γραφειοκρατικές διαδικασίες μόνο καθυστερήσεις φέρουν...Για τους πρωταθλητές του Αίαντα όμως και η κάθε μία μέρα καθυστέρησης μετράει διπλή...Λογαριαστε δύο μήνες τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.