Οι θεσμοί το ζήτησαν και οι δουλικοί κυβερνήτες το εφάρμοσαν: Ζήτησαν να γίνονται 600-700 πλειστηριασμοί τους πρώτους μήνες του νέου έτους και με κατακόρυφη αύξηση στο β' εξάμηνο ώστε ο συνολικός αριθμός να φτάσει τις 18.000.

Για να συμβεί αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διακοπή της αποχής των συμβολαιογράφων.

Σήμερα στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο πραγματοποιήθηκε συνέλευση με στόχο το σταμάτημα της αποχής τους.

Έξω από την αίθουσα παρατάχθηκαν τα ΜΑΤ ώστε να αποκλείσουν οποιαδήποτε παρέμβαση των πολιτών και των κινημάτων που βρίσκονταν εκεί, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την ΠΛΕΥΣΗ Ελευθερίας , το κίνημα "Δεν πληρώνω", τη ΛΑΕ κά.

Μέσα στην αίθουσα όμως και παρά τις παραιτήσεις των πέντε μελών της διοίκησης που κατήγγειλαν ως παράνομη τη συνεδρίαση, με 158 ψήφους υπέρ και 34 κατά, η πλειοψηφία αποφάσισε την "αναστολή της αποχής από φυσικούς και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς".

Έτσι ανοίγει ο δρόμος στο έκτρωμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που υπέδειξαν οι τοκογλύφοι και εφαρμόζουν οι ντόπιοι υποτακτικοί τους, και που από την Τετάρτη ευελπιστούν πως θα ξεκινήσουν.

Απέναντι όμως στους συμβολαιογράφους-κοράκια που θα αναλαμβάνουν τέτοιους πλειστηριασμούς και στα συμφέροντα που τους στηρίζουν, απέναντι στις μεθοδεύσεις "νομιμοποίησης" μιας ακόμη αντισυνταγματικής επίθεσης στον ελληνικό λαό, από Τρόικα, Τράπεζες, Κυβέρνηση, Funds και τους σύγχρονους λαδέμπορους-συμβολαιογράφους, των παραδικαστικών και των συναλλαγών, που ονειρεύονται κέρδη από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες θα βρεθούν τα κινήματα που θα τους σταματήσει.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.