Όπως μας  ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους. Πιο αναλυτικά, τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν:
   Σήμερα Τετάρτη 15-11-17: Στην Κεντρική Μακεδονία και σε άλλες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.
   Την Πέμπτη 16-11-17: Σε όλη την ηπειρωτική χώρα, στο Ιόνιο κ.α.
   Την Παρασκευή 17-11-17: Σε όλα τα ηπειρωτικά, εκτός Θράκης και Ανατ. Μακεδονίας.
   Το Σάββατο 18-11-17: Αρχικά σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα ηπειρωτικά, εκτός από την Κεντρική και Ανατ. Μακεδονία και τη Θράκη.
   Την Κυριακή 19-11-17: Πιθανόν μέχρι το μεσημέρι στην Ανατ. Μακεδονία, τη Θράκη, στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
   Για περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr
   Παρακαλείσθε να λάβετε τα μέτρα σας προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.

Περαία, 15 Νοεμβρίου 2017
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.