Ερώτηση που απευθύνει φίλος του ακτιβιστή προς την δημοτική αρχή και το σωματείο εργαζομένων στον Δήμο Θερμαϊκού:

Πόσα οχήματα από τον στόλο του Δήμου είναι σε κυκλοφορία σήμερα (3/11/2017);
Συνολικά: Απορριμματοφόρα, οχήματα μεταφοράς ογκωδών και γενικής χρήσης.

Επειδή ο ισχυρισμός του είναι πως η απάντηση είναι μηδέν, παρακαλούμε για μια άμεση υπεύθυνη απάντηση.
Και αν ο φίλος έχει δίκιο ..... που οφείλεται η τεράστια αυτή έλλειψη οχημάτων;

update 19:17

Σύμφωνα με τη διοίκηση και την αρμόδια αντιδημαρχία Θερμαϊκού ο αριθμός των οχημάτων που βάσει της ημερήσιας κίνησης βρέθηκαν σε υπηρεσία σήμερα 3/11/17 είναι 16 (δέκα έξι) συμπεριλαμβανομένων και 2 απορριμματοφόρων όπως και φορτηγού αλλά και JCB και άλλων οχημάτων.
Πέντε από τα παλιά απορριμματοφόρα (αγορασθέντα πριν από 12 έτη τουλάχιστον) συντηρήθηκαν και πρόκειται να βγουν στους δρόμους. Και παρά το ότι δεν έχει αναδειχθεί συμβεβλημένο συνεργείο οχημάτων του δήμου εξαιτίας της κρίσης ως άγονου του σχετικού διαγωνισμού. Νέος διαγωνισμός ήδη  βρίσκεται σε εξέλιξη.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ [03.11.2017] ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
    ΕΙΝΑΙ 20 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ! ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ 16 ΒΑΡΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ 4 ΜΕΤΑΦΟΡΑς ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ! ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΤΑΙ! ΜΠΙΡΟΣ ΜΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάντως το οχημα του Δημάρχου έκανε δρομολόγιο την κυριακή, μεταφέροντας την κ. Δημάρχου για ψώνια στην ανοιχτή αγορά της Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.