Όσο υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι θα κάνουν όμορφα πράγματα

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις δύο εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί για την ενίσχυση της μικρής Κλεοπάτρας στο δρόμο για την αποκατάσταση της υγείας της.
ΣΥΝΑΥΛΙΑ & GALA ΑΓΑΠΗΣ για την ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗ 
Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΚΑΠΠΑ στις 21:00 στην Περαία 
Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 21:00 στο θέατρο Αλέξανδρος
Η εξαιρετική Εύη Σιαμαντά, οι λυρικοί τραγουδιστές διεθνούς φήμης Σοφία Μητροπούλου, Κασσάνδρα Δημοπούλου, Δέσποινα Σκαρλάτου, Φίλιππος Μοδινός, Armando PuKlavec, Παναγιώτης Μανιάτης, οι διακεκριμένοι μουσικοί Σπύρος Ρασσιάς, Νίκος Βαργιαμίδης, Γιώργος Σμυρνής , Δημήτρης Νέπκας και η δυναμική χορογράφος Κατερίνα Κοτρίδου ΑΜΕΣΑ συσπειρώθηκαν να βοηθήσουν την μικρή Κλεοπάτρα στην δύσκολη δοκιμασία υγείας που αντιμετωπίζει.

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας & Ouranos Me Asteria-Theatre Group ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές, καλλιτέχνες και χορηγούς για την αφιλοκερδή συμμετοχή.

῾῾῾῾῾ Ο Πολιτισμός μας αγκαλιάζει όλους῾῾῾῾῾ 
῾῾῾῾Όμορφοι άνθρωποι κάνουν όμορφα πράγματα῾῾῾῾῾



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.