Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ Περαίας η επίσημη έναρξη του προληπτικού προγράμματος υγείας «Ρώτα από Κοντά» το οποίο σχεδίασε το   Κέντρο Υγείας Ν.Μηχανιώνας ως φορέας παροχής υπηρεσιών Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Θερμαϊκού. Το πρόγραμμα  αυτό αφορά όλες τις Κοινότητες του Δήμου και ενημερώνει αλλά και παρέχει υπηρεσίες πρόληψης   γονείς, νέες μητέρες, εκπαιδευτικούς και συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας. 
Στη σημερινή εκδήλωση θα μιλήσουν για το πρόγραμμα «Ρώτα από Κοντά», ο Διευθυντής του ΚΥ Μηχανιώνας κ. Σάκης Συμεωνίδης, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης και ο υπέυθυνος για τον τομέαυγεία του δήμου δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του ΓΠΝΘ ΑΧΕΠΑ.

Στη σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση επίσης για το AIDS, που ήταν πριν λίγες μέρες η Παγκόσμια Ημέρα της νόσου που ταλαιπωρεί χιλιάδες συνανθρώπους μας αλλά και για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Το πρόγραμμα του συνολικού προγράμματος «Ρώτα από Κοντά» για τον Δεκέμβριο είναι το παρακάτω:



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.