Καλεσμένη στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky η επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου, για άλλη μια φορά κέρδισε τις εντυπώσειςκαι την καρδιά των τηλεθεατών με την καθαρότητα των λόγων και απόψεών της που συμβαδίζουν με την πράξη της ανυπακοής που εφαρμόζει απέναντι στη καθεστωτική κυβέρνηση των υποταγμένων στους δανειστές.

Είμαι επί ένα τριήμερο δίπλα της και θαύμασα  για άλλη μια φορά την αδάμαστη φύση της, την ακούραστη διαρκή παρουσία της με πολύπλευρες ενέργειες για στήριξη των κινημάτων και πολιτικά αλλά και νομικά. Και όλα αυτά χωρίς καμία έκπτωση στις αξίες της και πάντα με τον χαρακτηριστικό  ροκ τρόπο της που την κάνει να κερδίζει αφοσιωμένους φίλους αλλά και να αποκτά σκληρούς αντιπάλους. 

Ακούστε το βίντεο και εκτιμήστε την ευθύτητα του λόγου της και τις κρυστάλινες πολιτικές θέσεις της ιδιαίτερης και τόσο σημαντικής αυτής αντιμνημονικής προσωπικότητας της χώρας μας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.