του ακτιβιστή

Σε λίγο θα φύγει το 2017 και θα έρθει το νεώτερο 2018.
Συνηθίζεται να κάνουμε τον απολογισμό μας  για κάθε χρόνο που φεύγει και να βάλουμε στόχους για τον καινούργιο που έρχεται.
Απλώς για να βοηθήσουμε δημοσιεύουμε φωτογραφίες από τρία  περιστατικά που δείχνουν την έλλειψη παιδείας που παρατηρείται σε κάποιους από τους συνδημότες μας. Κι αυτό για να παρακινήσουμε, να προβληματίσουμε .... και ίσως γίνουμε λίγο καλύτεροι το 2018.

 Για αυτήν την κατάντια δεν ευθύνεται ο δήμος αλλά τα παιδια σας κ η παιδεια σας.


Χρόνια πολλά σε όλους Η μέρα ξεκίνησε με εκκλησία όπως αρμόζει. Κάποιοι έξυπνοι βάλανε φωτιά σε κάδο ανακύκλωσης πεθάναμε από τις αναθυμιάσεις έτρεχα πρωί πρωί να σβήσω με κουβά τον κάδο μα πόσο ανεγκέφαλοι και ηλιθιοι υπάρχουν μην πω τίποτα παραπάνω μέρα που ειναι



ΥΓ Οι φωτο είναι των Eirini Mpempa (για τους τελευταίους βανδαλισμούς της γνωστής ομάδας νεαρών στο πάρκο Πέτρου και Παύλου - που μάλλον έχουν διασφαλίσει το ακαταδίωκτο από την ανύπαρκτη αστυνομική δύναμη του ΑΤ Ν. Επιβατών), Βασίλης Βογιατζόγλου (για τον σημερινό καιόμενο κάδο) και δική μου (για τα μπάζα που χρειάζονται ... ανακύκλωση).
Οι σχολιασμοί είναι των ιδίων στο fb.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.