Επειδή το ψέμα της κυβέρνηση Τσιπροκαμμένων και δεν συμμαζεύεται πάει σύννεφο και η κατασυκοφάντηση των αγωνιστών των κινημάτων που υπερασπίζονται τους δανειολήπτες και αντιμάχονται την επιχείρηση αρπαγής των κατοικιών συμπολιτών μας έχει καταντήσει πρόκληση, ας δούμε ένα βίντεο από συζήτηση που έγινε πριν δυο μέρες στο αθηναϊκό κανάλι Blue Sky.

Εκεί βρέθηκαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Κώστας Ζηκογιάννης από την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, η συμβολαιογράφος Ελένη Καραγεωργοπούλου που προσέφυγε για να κηρυχθεί άκυρη και παράνομη η συνέλευση των συμβολαίογράφων που ανέστειλαν την αποχή από τους πλειστηριασμούς και οι αγωνιστές του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" Λεωνίδας και Ηλίας Παπαδόπουλος.

Σ' αυτή τη συζήτηση αποδείχθηκε με στοιχεία και ντοκουμέντα η προσπάθεια αρπαγής πρώτης κατοικίας για ποσά μικρά και μάλιστα από ανθρώπους που με το ζόρι μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον στον αγώνα της επιβίωσης.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο που κάνει σκόνη την συκοφαντία του Τσίπρα για "μπαταξήδες" και για εκατομμυριούχους-λαμόγια:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.