Ένα πρόβλημα δεκαετιών πρόκειται να αντιμετωπίσει η πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την τοποθέτηση ράμπας σε όλες τις σχολικές μονάδες (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια), προκειμένου τα σχολεία της χώρας να είναι προσβάσιμα στα άτομα με κινητικά προβλήματα.
Το υπουργείο εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία καλεί τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους όλων των δημόσιων σχολείων να αναφέρουν, έως τις 8 Δεκεμβρίου, αν η σχολική μονάδα στην οποία υπηρετούν διαθέτει ράμπα πρόσβασης για άτομα με κινητικά προβλήματα.
Στην περίπτωση που το σχολείο δεν διαθέτει, θα πρέπει να προσδιορίσουν το είδος της ράμπας που θα μπορούσε να τοποθετηθεί.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.