Η αγαπημένη και ιδιαίτερα δημιουργική ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Θερμαϊκού "Φύρδην - Μίγδην" συνεχίζει τις παραστάσεις της μαύρης κωμωδίας, που άρεσε πολύ σε όσους την απόλαυσαν, «Λωρίδα της γάζας».
Έτσι τις προσεχείς ημέρες έχουν προγραμματισθεί οι ακόλουθες παραστάσεις:

-Σάββατο
 9 Δεκεμβρίου, 8 μ.μ.
Η «Λωρίδα της γάζας» ανεβαίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θέρμης και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Θέρμης, μέσω της προσφοράς φαρμάκων και τροφίμων μακράς διαρκείας αντί εισιτηρίου.
-Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 8 μ.μ.
Παράλληλα, οι «Φύρδην Μίγδην» συμμετέχουν στο 3ο Comedy Festival της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λωρίδα της γάζας» του Αλέξη Βενιέρη, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθν. Αμύνης 1, έναντι Λευκού Πύργου). Η είσοδος είναι ελεύθερη με προσφορά αγαθών υπέρ της «ΑΡΩΓΗΣ Θεσσαλονίκης».
Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
Μια μαύρη, νοσηρή, αιματηρή κωμωδία που φέρνει σε αντιπαράθεση την αλήθεια με το συμφέρον, τη δικαιοσύνη με το βόλεμα και φωτίζει τις σκοτεινές, κρυφές πλευρές που φωλιάζουν μέσα στον καθένα. Εσύ τι θα προτιμούσες, μια άσχημη αλήθεια ή ένα όμορφο ψέμα;
...και η γάζα ξετυλίγεται...
Διανομή
ΡΕΝΑ ΠΑΡΙΣΗ: Χαρά Μαζίδη
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΠΤΗ: Χαρίκλεια Ζαγοριανού
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ: Βασίλης Παναγιωτίδης
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ: Μάνος Κανταλάς
ΣΤΕΛΛΑ: Σωτηρία Κατούνα
ΙΩΝΑΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ / ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ: Χρήστος Σπυρίδης
ΔΡ. ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΕΡΑΚΛΗΣ: Νίκος Κρητικός
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Αντιγόνη Μαυρίδου
ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΕΛΛΗ: Μαρία Καλογήρου
ΝΙΝΑ ΜΑΚΡΗ: Ελένα Γεωργιάδου
Συντελεστές
Πρωτότυπη μουσική: Ιφιγένεια Σταμπουλή
Κοστούμια: Θεατρική Ομάδα «Φύρδην Μίγδην», Μιλένα Πετογιάν
Χορογραφία: Έλενα Γκαγκαμάνη
Εκτέλεση χορογραφίας: Έλενα Γκαγκαμάνη / Κατερίνα Αποστολάτου
Κατασκευές: Γιάννης Σακελλαρίου, Χρήστος Σπυρίδης
Υπεύθυνος ηλεκτρονικού υλικού: Μάνος Κανταλάς
Επιμέλεια/σκηνοθεσία: Γιώτα Αλεξοπούλου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.