xionia livadi 2


















Στα λευκά ντύθηκαν τα ορεινά του Δήμου Θέρμης, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο της περιοχής. Στην Τοπική Κοινότητα Λιβαδίου, έντονη χιονόπτωση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας και συνεχίζεται έως αυτή την ώρα.Μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκονται από νωρίς το πρωί στον ορεινό όγκο για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν, από τη συνέχιση εκδήλωσης  των έντονων καιρικών φαινομένων.
livadi xioni 1Το χιόνι έως αργά το μεσημέρι έφτασε τα 5 με 10 εκατοστά, ενώ οι θερμοκρασίες καταγράφονται από χθες σταθερά κάτω από το μηδέν. Αν και το οδικό δίκτυο είναι κανονικά στην κυκλοφορία και χωρίς προβλήματα, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί τα επόμενα 24ωρα και να έχουν πάντα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει συνέχιση των χιονοπτώσεων τις επόμενες τρεις ημέρες και έως και την παραμονή των Χριστουγέννων.
xioni livadi 4Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Θέρμης ενώ επί ποδός κατά μήκος όλου του επαρχιακού ορεινού οδικού δικτύου, είναι συνεργεία του Δήμου, με σκοπό να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα εμφανιστούν από τη χιονόπτωση και τον παγετό. Υπενθυμίζεται σε όλους τους δημότες της Θέρμης, πως σε περίπτωση ανάγκης ή εμφάνισης τυχόν προβλημάτων,   μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Συντήρησης Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειο Μουστάκα στο τηλέφωνο 6981304515.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.