Σε εργασίες καθαρισμού "συνέλαβε" ο φακός του ακτιβιστή, σήμερα το πρωί, το νέο Πρόεδρο του Συλλόγου Προσφύγων Αγίας Τριάδας κ. Χρήστο Σιάμπαλη και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αγίας Τριάδας κ. Ιωάννη Τσαλίκη .

Και οι δύο, αλλά και ο Κρυστάλλης Δοξακάκης, γνωστός επιχειρηματίας με τις τσάπες και τα φτυάρια ανά χείρας έκαναν αποψίλωση χόρων και γενικό καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου του παλιού συνεταιρισμού που έχει παραχωρηθεί από το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, ώστε να στεγαστεί ο Σύλλογος. Στόχος του Συλλόγου είναι να λειτουργήσει ο χώρος σαν πολιτιστικό κέντρο, στεγάζοντας εκτός από τμήματα του συλλόγου και τις πολιτιστικές ανάγκες της Αγίας Τριάδας.
Οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου προχωρούν.

 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.