Η μάνα και ο ρόλος της μέσα από την ελληνική παράδοση με φόντο τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Από την Αγία Μητέρα, μέχρι την ηπειρώτισσα μάνα, που αποχωρίζεται τον γιο της και από την θεά Δήμητρα και το θρύλο της Περσεφόνης, μέχρι τη μάνα που φτιάχνει τα παραδοσιακά εδέσματα των Χριστουγέννων. 

Όλα αυτά, στην παράσταση του Πολιτιστικού Οικολογικού Συλλόγου Περαίας με παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως την ξέρουμε σήμερα, αλλά και της μεγάλης Ελλάδας του παρελθόντος, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 19:15 μμ στο θέατρο ΚΑΠΠΑ 2004, στην Περαία.

Θα λάβουν μέρος όλα τα τμήματα της χορευτικής ομάδας του συλλόγου, με δρώμενα και παραδοσιακούς χορούς, από την Καππαδοκία, Μ. Ασία, Πόντο και Κρήτη με επίκεντρο την μάνα. 

Σας περιμένουμε, η είσοδος ελεύθερη
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.