Μετά από συνεχείς οχλήσεις περιοίκων για την κατάσταση που βρίσκεται το δημοτικό αμαξοστάσιο της Περαίας, προς τον δήμο Θερμαϊκού αλλά και προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συστάσεις,  προς τον δήμο Θερμαϊκού, προέβη η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος της ΠΚΜ κα Σαλγκάμη Γλυκερία.
Στο έγγραφό της με ημερομηνία 12/10/17 υπενθυμίζει πως η υπηρεσία με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας επέβαλλε πρόστιμο για την κατάσταση του αμαξοστασίου. Έκτοτε έγιναν βελτιωτικές αλλαγές από πλευράς δήμου και  ακολούθησε αυτοψία που δεν διαπίστωσε κάτι ιδιαίτερο.
Πάρα ταύτα όμως επειδή, σύμφωνα με την προϊσταμένη Διεύθυνσης, το αμαξοστάσιο είναι ένας ενεργός χώρος που μπαινοβγαίνουν καθημερινά απορριμματοφόρα και μπορεί να σημειωθούν σχετικά γρήγορα μεταβολές και επειδή λόγω της επέκτασης του οικισμού της Περαίας βρίσκονται πλέον πολύ κοντά οικίες αλλά και σχολικές μονάδες, συστήνει να εξετάσει ο Δήμος, ως αδειοδοτούσα αρχή, την ενδεχόμενη ανάγκη μετακίνησης του αμαξοστασίου.
Να σημειωθεί ότι πριν τρία χρόνια περίπου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο, που ευτυχώς κατασβέστηκε ταχύτατα και έτσι δεν κινδύνευσαν τα γύρω σπίτια. Υπήρξαν όμως σημαντικές απώλειες δημοτικών οχημάτων.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.