Καλούνται όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. σε τακτική γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 π.μ στα γραφεία του ομίλου Ξενίου Διός 16 Περαία.
Σε περίπτωση που δε διαπιστωθεί απαρτία η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 στον ίδιο τόπο και χρόνο και με τα ίδια, όπως φαίνονται παρακάτω θέματα:

1) Ανάγνωση απολογισμού οικονομικού έτους 2017 με έκθεση ελέγχου εξελεκτικής επιτροπής.
2) Ενημέρωση δράσεων της ομάδας για το έτος 2017.
3) Ανακοινώσεις - Προτάσεις μελών.
4) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου και
εξελεκτικής επιτροπής.

Απαραίτητα τα μέλη να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και την κάρτα μέλους 2017.
Αιτήσεις υποψηφίων με υπεύθυνες δηλώσεις οτι έχουν τα προσόντα που προβλέπονται απο το καταστατικό του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. γίνονται δεκτές ως την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στα γράφεια του ομίλου Ξενίου Διός 16 στην Περαία.

Πληροφορίες στο τηλ :2392039443
Με τιμή το Δ.Σ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.