Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα παρουσία όλων των υπαλλήλων κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα για το προσωπικό, στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης, χθες Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018. Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο της ΔΕΠΠΑΘ , από την Πρόεδρο κ. Αθηνά Παπαδάκη, παρουσία και του Αντιπροέδρου κ. Νικόλαου Λαγού.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ κ.Παπαδάκη ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και προσωπική ευτυχία για τον καθένα. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους για την προσήλωση και τη συνέπειά τους και τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών και η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών πολιτισμού του Δήμου Θέρμης.
pita deppath 2pita deppath 3






















Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ, υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού κ. Λαγός  ευχήθηκε στο προσωπικό της επιχείρησης το 2018, να είναι μια χρονιά με υγεία, επιτυχίες και κοινωνικής αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας, στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η πατρίδα μας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα, το νέος έτος, να είναι μία χρονιά που θα φέρει καλύτερες ημέρες στον Αθλητισμό και περισσότερες επιτυχίες στα Σωματεία, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες του Δήμου μας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.