Ο μη κερδοσκοπικός θεατρικός σύλλογος ΟmA σε συνεργασία με τον Δήμο Θερμαικού και το ΚΑΠΠΑ 2000 ( Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού) παρουσιάζουν με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ το σύγχρονο κοινωνικό έργο "Σαρλό, ο άστεγος δανδής"
Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειάς για την Άρσις ( κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση ) και ζωοτροφές (σκύλων & γατών) για το ελληνικό σωματείο αδέσποτων ζώων Αδέσποτος Πλανήτης.
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ενα παγκάκι στο λιμάνι είναι αρκετό για να φιλοξενήσει το παράπονο, το άγχος, την απελπισία αλλά και το όραμα του "Φωτός".
Μέσα από τις προσωπικές ιστορίες του Λεοντή, που η μοίρα τον ένωσε με έναν αδέσποτο σκύλο, τον Σαρλό και τον ασχημόκτιστο κάκτο Κούλη καθρεφτίζεται η νεοελληνική πραγματικότητα.
Ο Λεοντής απορρίπτει την κοινωνία πιστεύοντας πως η ζωή τον αδίκησε αλλά με γλυκόπικρο χιούμορ αποδομεί της ήττες του μέχρι που έρχονται οι αναμνήσεις που χτυπάνε στο κέντρο του συναισθήματος και εκεί χάνεται κάθε ίχνος λογικής....
Αν δείτε κάποιον να φλυαρεί μόνος του, μην τον φοβάστε. Μοιράζεται την μοναξιά του και πάντα περιμένει την Ανατολή..
Σαρλό, ένας σύγχρονος δανδής ερμηνευμένος εξαιρετικά από τον Άγγελο Κάλφα που καταφέρνει να σας παρασύρει στα νερά του δικού του λιμανιού προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ανακαλύπτοντας την αλήθεια.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διανομή | Aggelos Kalfas
Πρωτότυπη μουσική επένδυση | Konstantinos Payiatis
Σκηνοθεσία | Αντα Τσεσμελή Edwards
Σκηνογραφική επιμέλεια – κουστούμια | Athanasios Kolalas
ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 21:00
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 21:00
Πρωινές σχολικές παραστάσεις Φεβρουάριο | Μάρτιο
Παραγωγή | www.ouranosmeasteria.com
Δημιουργικό αφίσας | Τερεζα Σαφλέκα
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ:
http://adespotosplanitis.blogspot.gr
http://arsis.gr
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.