Η μικρή Κλεοπάτρα σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στις ΗΠΑ για την θεραπευτική αγωγή που απαιτείται. Μετά από ένα αγώνα για να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό που είναι απαραίτητο για τη μετάβαση και τη νοσηλεία, έχουμε την ευχάριστη αναγγελία του πατέρα για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο Ηλία Καμπακάκης, ο πατέρας της μικρής Κλεοπάτρας, με βίντεο που ανέβασε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ενημερώνει για την αίσια κατάληξη της εκστρατείας από χιλιάδες που στάθηκαν στο πλευρό της Κλεοπάτρας και συνεισέφεραν και τους ευχαριστεί.

Πλέον οι ευχές όλων μας είναι να πάνε όλα καλά με την θεραπεία και να επιστρέψουν από την Αμερική με την Κλεοπάτρα υγιή και ευτυχισμένη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.